Йордан Цонев от ДПС отговори кого ще подкрепят и кой мандат би се реализирал

  • 04 ноември 2022 08:10

  • 3488
  • 15
Йордан Цонев от ДПС отговори кого ще подкрепят и кой мандат би се реализирал
© Кадър - Нова телевизия

Нашите избиратели свикнаха с машините, на всички избори с машини - подобряваме нашия резултат. Ние искаме машини, но не искаме тези машини, защото този софтуер лесно се манипулира. Ние бяхме най-потърпевши от бюлетините, искаме машини, но не тези машини. Искаме машини, които броят бюлетините. Щом машината поеме бюлетината значи тя е правилно попълнена,  не може да се драска повече върху нея. Това заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в ефира на Нова телевизия.

По думите му те ще се стремят да се премахнат невалидните бюлетини. "Ще се стремим изборният процес да стане честен", категоричен е той.

На въпрос дали ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, той заяви, че не са водили никакви разговори, освен с г-н Паси и г-н Плевнелиев, но той е бил за това кой къде седи. "За да се говори за подкрепа, трябва да има конкретни разговори - тогава нашата партия отговаря с да или с не", обясни Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Йордан Цонев: Свърши филмът "Непоискана подкрепа" от ДПС

Ние разбрахме добре посланието на избирателите и на нашите и на останалите. Те са категорични, че на дават на никого самостоятелно да управлява. Ние ще водим конструктивен диалог, ако ни поканят официално на разговори - ние ще отидем. Неофициална подкрепа няма да дадем на никого. Първите два мандата, ако не се реализират, то третия си го представям като кризисен кабинет. Ние искаме да има кабинет. Ако има мнозинство и съгласие, обясни Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и бе категоричен, че те няма да поставят условия.

Най-добрият вариант е 173 депутати да направят мнозинство, това са партиите, които заявяват, че са евроатлантически, каза той.

С инструментите на НАТО могат да се подсигури сигурността на страната, а с инструментите на ЕС да се решат икономическите ни проблеми, обясни Цонев.

Последвайте канала на

Калина Христова
3488 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
ало, сараите!

2022.11.04 | 11:46

15
Ей, султане от ДС, прибирай го този гнусен помияр, че омразата и презрението, които цял народ излива по него вече са на привършване и ще дойде време за камъните и паветата! Прибирай тази противна ДанчоМентова мутра, защото предизвиква само отвращение! А, и му подари нови шалвари, че тези на задника му вече са ги е напълнил!
радев

2022.11.04 | 11:46

14
данчо ментата ще те намеря и ще ти одреж а езика к урво
PaulaFox

2022.11.04 | 11:21

13
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
грешиш, N 3!

2022.11.04 | 11:18

12
ДъПъСъ - то на Карадайрето е е етническа и незаконна корпорация, която ЦК на БКП и ДС създаде умишлено, за да пречи на демократичните процеси в България! Ако помниш, Киряк Стефчов, дето си се писал N 3, преди 32 години свирепият функционер на ДС - чудовището Аамед Доган се изцепи, че е "милионер в зелено"! Че той отдавна е милиардер бе, нищожество с Феса! А посмешището Данчо Ментата, който сколаса да направи милионери всичките си роднини, е срам и позор не само за българския парламент! На това нищожество, някогашен заместник на Костов, със закон трябва да бъде забранено да споменава имената на Ботев и Левски! Напикаха се от страх ибрикчиите на агент Сава, че няма да могат "да печелят" избори с купени хиляди цигански гласове, напикаха се от страх! А Данчо Ментата сигурно е свършил и друго в шалварите!
ПП ..

2022.11.04 | 11:06

11
КИРУ САБАЛЯН СИ БЕШЕ ЗАБРАВИЛ ГЛАВАТА У ТЯХ СИ ...ПЛЯМПАШЕ САМО ГЛУПОСТИ ..

2022.11.04 | 11:05

10
малограмотен, некадърен, крадлив примитив който в нормална държава щеше да е в затвора
нито нито

2022.11.04 | 10:22

9
Сега взимаме дългове, за да купуваме оръжие за защита на интересите на богатите държави. А, глупаците гласуват за евроатлантиците, но не мислят, че ще трябва да се плаща солено и то много солено за всичко това.

2022.11.04 | 10:15

8
Ердоганов проруски помияр

2022.11.04 | 10:13

7
КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР МРИ
Емѝ...

2022.11.04 | 10:07

6
Еничарите много искат да може да носят чувалите.

Добави коментар

Водещи новини