Карадайъ: Не ме смущава къде гласуват за ДПС, а къде не

  • 27 ноември 2022 11:16

  • 1991
  • 46
Карадайъ: Не ме смущава къде гласуват за ДПС, а къде не
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Тази седмица председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, приложи в дискусията примери от две секции, които го карат да се съмнява в машините - в едната секция контролните разписки и подписите в избирателните списъци съвпадат, но потвърдените гласове са с два по-малко в протокола. А в друга секция - отчетените гласове са с един повече от броят на разписките и подписите в списъка.

По думите му машинното гласуване без хартиени бюлетини е нарушаване на Конституцията.

,,Гласуването е задължително. Технологията, с която ограничават българския гражданин, който иска да гласуват да не може да гласува, за тях е морал. Трябва да се ръководим от интересите на народа, а не да ограничаваме народа'', каза Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред bTV.

Според него не бива просто да има "някакво" правителство

Формата на десния болшевизъм не бива да се наложи въпреки Конституцията на България, за да има някакво правителство. Аз това нещо не го споделям. Проблемът е много голям - десният болшевизъм за нарушаване на Конституцията. Един вид се опитвате да го представяте за нещо правилно, а онова, което е в защита на Конституцията на Република България, едва ли не, че е нещо лошо. Всеки един народен представител от Движението за права и свободи защитава Конституцията естествено, коментира още той.

Карадайъ отговори и на въпросите за подвижните урни и тяхното увеличение в някои района на страната, където основно се гласува за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Според него това е успех, защото хората са били правилно информирани в хода на кампанията как въпреки своята невъзможност да стигнат до машините заради здравето си, могат да упражнят правото си на вот.  

„Обяснението е много просто и елементарно, има една класическа партия в България, нарича се Движение за права и свободи. Тя в рамките на закона и на правилата се опитва да изпълни закона. Ние сме успели да организираме хората в неравностойно положение в нашите общини и чрез младежката ни организация да им разясним законодателството и да ги улесним“, каза Карадайъ.

Карадайъ: ДПС ще защити демокрацията от мафията на венецуелските машинации

При даден пример, в който община Стамболово над 50% от всички хора гласуват подвижни секции, той коментира:

„Поздравления, поздравления на местната власт. Поздравление на партийния апарат. Благодаря на всички български граждани, които са подкрепили ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за които се опитваме да бъдем гаранти, защитници на демокрацията, гарант и защитници за спазването на конституцията и законите на страната“, каза още той.

Карадайъ обясни, че не вижда нищо смущаващо там, където се гласува за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а там, където това не се случва. Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с призна и че ще обърнат внимание на партийната си работа.

Карадайъ нарече "истерия" споровете в Народното събрание около хартиената бюлетина.

Виждаме народни представители, които са скупчени около трибуната. Народните представители са в истерия. И тук основният въпрос е защо са в истерия? На този въпрос нашият отговор беше от трибуната на Народното събрание с посочване на факти. Казахме и показахме разминавания на физическите носители, каза той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1991 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.11.28 | 01:05

41
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ➤ДПС е името на българската мафия!: yerl.org/wt9oz ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа и бpaтя Дoмycчиeви!: yerl.org/K1PzA ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: rb.gy/lpqy1m ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ➤Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: yerl.org/vhyAT ➤Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: yerl.org/jIPMs ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz
✌️Дecъ oт Дyлoвo✌️

2022.11.28 | 14:23

46
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: yerl.org/crXJp
⛔➖⛔✌️Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌️

2022.11.28 | 01:08

43
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!: tiny.cc/woozuz ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!: tiny.cc/toozuz ☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!: yerl.org/ttk6V ☞Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo ТИ oтkpaднa oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!: tiny.cc/3ugwuz ☞Ocмaн Октaй: Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
❤️Aндpea oт Гaличe❤️ yerl.org/eE1ud

2022.11.28 | 01:06

42
☞Чeрвeнитe Цигaнckи Бapoни и Жидo-Цигaн-Милициoнeрите от ДC нa БKП, превърнаха България в суперцентър за селекция, експорт и търговия с деца! ☞Ценоразписът на търговете е в 3 категории: ☞1.Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални, цените са договорни. ☞2.Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди, цените тук са най-високи. ☞3.Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на "най-старата профеция", цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките. ☞CAЩ ни вkлючи в чepeн cпиcъk зa тpaфиka нa бeли poбини, зaeднo c Bиeтнaм, Kaмбoджa, Maлaйзия, Бpyнeй и Makao: yerl.org/lMnle ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!☜☞: yerl.org/dEX68 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!☜☞: rb.gy/lpqy1m

2022.11.28 | 10:40

45
Кара щеве притеснява ако си останат машитите.Вие сте престъпническа групировка със герб и бсп.
ПРОСТО ПИТАМ

2022.11.28 | 05:12

44
А КАРАДАЙБЪ ОТ КАРАКАШЛАРИТЕ ЛИ Е?
PaulaFox

2022.11.27 | 21:22

39
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Змeй Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa

2022.11.28 | 01:03

40
☞Eй Пaвлинa c миpизливaтa ЧИПA CKPИЙ cъ, ГPOЗНA cи kът ГЪЗ, минджaтa ти e шиpoka kът пoпckи pъkaв, миpишe нъ paзвaлeнa xъмcия, yвиcнaлa e дo-koлeнeтe и тaм вътpe в нeя, гъмжи oт гъби виpуcи и бakтepии! ☞Нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, мapш дa пoдpeждaш paфтoвeтe в мaгaзинитe дъpтъ-ypycпиьo, нecтaвaш зa ибaнe!: tiny.cc/t230vz
СелЮ

2022.11.27 | 17:07

38
Аллах му е дал реч, но демагогията си е от него?!
ИСТИНАТА

2022.11.27 | 15:30

37
Е, как ще те ИНТЕРЕСУВА, след като ВСИЧКИ в България РАЗБРАХА, че от ГЛАСУВАНЕТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ, а от КАЛЕМА на "професора-математик" Константинов, примерно!!!??? Каквото НАПИШЕ ТОЙ и ТЕЗИ около него, след като "СЪМИРАТ и НАГОДЯТ" резултатите ТОВА е!!!??? Между другото, да ПОПИТАМЕ ПАК:Що е ТО "дпс"?!?!?! И, още нещо, "Другарю" Карадайъ, НАПОМНЯМЕ Ви, че БЪЛГАРИТЕ НЕ сме КАМИЛИ!!!

2022.11.27 | 12:59

17
Браво! Тези от ДПС все повече ми харесват. И са по-образовани от харвардските фалшификатори.
ПП ДБ

2022.11.27 | 15:08

36
Са насилници над ДЕМОКРАЦИЯТА. Тоест комунисти.
sms

2022.11.27 | 14:35

34
тоооочноо

2022.11.27 | 14:09

25
оди да те онодят като ти харесват, те са все манафи
ЗА ✌️ 17

2022.11.27 | 13:16

21
ДПС СА ХИЛЯДА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ И ДЕМОКРАТИ ОТ ПП ДБ, ..ПП , ДБ СА КРАДЦИ НА ДЕМОКРАЦИЯ С КОДОВЕ НА МАШИНИ....
ЗА ✌️ 17

2022.11.27 | 13:14

20
ФАКТ , ДПС ДА ДЕМОКРАТИ , А ПП ДБ КРАДАТ ДЕМОКРАЦИЯ С КОДОВЕ ...
делян пеевски

2022.11.27 | 13:05

19
така е не6е и земя е това каде е харварт у бостан-масачуец, каде е Педагогическия у Благоевград разликата е класи в полза на Балгариа патриотите знаиат.
Емѝ...

2022.11.27 | 13:02

18
Има една класическа мафиотска групировка в България, ДПС, която от три десетилетия се маскира на партия.
18,

2022.11.27 | 15:07

35
ВДИГНИ ПЕРДЕТАТА И СЕ ИЗКЪПИ НАЙ СЕТНЕ.
Гост

2022.11.27 | 14:30

33
ДПС отдавна се е доказала като престъпна организация, не само тя де, цялата политическа пасмина и система, едните имат изградени схеми за грабеж, а останалите с престъпното си бездействие са типичната мафия, която не работи, а правят каквото им наредят лидерите. Те от своя страна изпълняват директивите на олигарси, чужди политики и политици, но в крайна сметка са паразити в нашето общество.
PaulaFox

2022.11.27 | 14:29

32
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини