Нинова контрира Гешев: Казвате, че търсите диалог, а реално не можете да се оплачете от такъв

  • 01 ноември 2022 16:15

  • 1608
  • 1
Нинова контрира Гешев: Казвате, че търсите диалог, а реално не можете да се оплачете от такъв
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Тук сме в качеството си на народни представители и водим този разговор като законодатели. Казвате, че търсите диалог. Мисля, че не може да се оплачете от липса на такъв. Ние променихме Правилника за организацията и дейността, за да има изслушвания на всеки 3 месеца, срещи между вас и правна комисия. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на среща с главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

„Ако има проблем в диалога ви с други власти, това трябва да комуникирате с тях“, добави тя.

Нинова потвърди необходимостта от разговори между Народното събрание и институциите от законодателната и изпълнителната власт.

Гешев направи мрачна прогноза за правосъдието в България: Уплашен съм

„Това е начало на диалог, в който не е задължително становищата ни да се възприемат или да харесаме това, което чуем едни от други. Трябва да има взаимодействие между властите и комуникация на елементарно ниво. Не решаваме реалните проблеми, а последствията. Липсата на диалог води това, което вижда всеки български гражданин в последните години. Ще изпълним всяко решение на законодателната власт, но няма да допусна докато съм главен прокурор политическа намеса в независимата съдебна власт. Историята е доказала, че това води до репресивни последствия с дълготраен ефект“, каза от своя страна обвинител номер едно.

Гешев: Връщат се форми на престъпността, които смятахме за изчезнали

Нинова го помоли за повече конкретика при разговорите и отново извади на дневен ред продажбата на райски газ в дискотеките, която по думите ѝ не е спирала, въпреки предприетите мерки.

„Според мен, за да има диалог, трябва двете страни да си говорят и да има чуваемост. Темата трябва да е борбата с престъпността а не теми, касаещи лице от съдебната система или законодателната власт“, каза още Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1608 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.01 | 19:50

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини