Ще има ли мнозинство: БСП и ДБ с очаквания към ПП за втория мандат

  • 27 октомври 2022 09:03

  • 1470
  • 10
Ще има ли мнозинство: БСП и ДБ с очаквания към ПП за втория мандат
© Булфото (архив)

„Само в условията на разговори можем да стигнем до решения. В условията на тези кризи решенията трябва да са бързи. Направихме много компромиси и протегнахме много ръце. България трябва да има правителство. Трябва да седнем и да се разберем какво ще е то“.

Това заяви пред bTV проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. от  ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Снимка: БТВ

„Всички партии с евроатлантическа ориентация са потенциални партньори, посочи той. Според него е важно бюджетът да бъде приет, когато има редовно правителство, което да го изпълнява“.

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ отказва разговори с нас и с контактната група. Трудно е да се състави правителство, когато липсва диалог“, допълни Ангелов.

Снимка: БТВ

„Категорично няма да подкрепим мандат на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на“, подчерта Венеция Ангова. Според нея първата политическа сила има задачата да намери партньори.

„Трябва да видим какво ще се случи с хартиената бюлетина и дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще подкрепи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с първия мандат. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е все още е на масата“, допълни тя.

Ангова припомни, че правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е свалено след вот на недоверие, внесен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Не парламентаризмът е проблем, а съдържанието на системата. Когато се вдигне качеството на политиците, парламентаризмът ще започне да работи“, допълни тя.

Снимка: БТВ

„Позицията за хартиената бюлетина е интересна от страна на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Още в миналото Народно събрание искахме връщането ѝ“, коментира Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

„Имаме разпокъсан парламент. Решенията трябва да се взимат принципно. Лесното решение за правителство е с разговори. Ние сме ясни и категорични, че с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да подкрепим правителство. Ако ПП ни покани, ще седнем и ще разговаряме с тях“, подчерта той.

Снимка: БТВ

„Виждаме изход от ситуацията с втория мандат. Очакваме сериозен ангажимент от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ ще бъде конструктивен партньор“, обясни Ивайло Мирчев от ДБ.

„С БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаме прекалено много разделителни линии вече. Компромисът при предишното управление беше голям. Всички разговори за третия мандат ще дойдат, само ако след втория няма решение. Третият мандат е много сложен“, уточни той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1470 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.27 | 13:24

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
ИСТИНАТА

2022.10.27 | 12:25

9
А,ИСТИНАТА КАЗВА: България ще тръгне по НОВИЯТ ПЪТ,когато ПРОЦЕНТА на "бсп"+"герб"+"дпс" стане ПО-МАЛЪК от 20% ,на ИЗБОРИ/било то с машини или бюлетини/ !!! Да,САМО тогава !!!

2022.10.27 | 11:59

8
Измислиха цигари без никотин, кафе без кофеин, самолети без пилоти, но не можаха да измислят ПАРЛАМЕНТ БЕЗ ИДИОТИ!
Киролацията на К.у.р.о

2022.10.27 | 10:56

7
Като се приеме отново хартиената бюлетина всички тези нищожества от ППедерасия и ДБ ще станат меки за преговори като китките на Асен Швестера щото при следващи избори няма да съберат и 10% общо.

2022.10.27 | 10:50

5
Мутрата е тотално зависим и на каишка и каквото му кажат това прави само и само да спаси откраднатите от българския народ много милиарди. След най-мразените и охулвани антибългари и предатели кукуто Мони и пастирката Плевналиев сега вкарва и д-ция за изпращане на оръжие за Украйна и ускорено вкарване на еврото. Тази ненаказана мутра и бандит с тъмно и криминално минало играе за Козяк и глобалистите срещу собствения си народ и Родина
Киро в пандиза

2022.10.27 | 10:54

6
Кире - ти ли сереш бе нищожество? Нещо Гешев ви точи секирчето със злоупотребите със газа и петрола а на Ленчето едно делце за държавна измяна. Стягайте дупетата за Софийския - ти, Швестера и оня семит Лорер а еугЛенчето за Сливенския. Вазелин, вазелин ще ви трябва повечко.

2022.10.27 | 10:47

4
Мутрата е тотално зависим и на каишка и каквото му кажат това прави само и само да спаси откраднатите от българския народ много милиарди. След най-мразените и охулвани антибългари и предатели кукуто Мони и пастирката Плевналиев сега вкарва и д-ция за изпращане на оръжие за Украйна и ускорено вкарване на еврото. Тази ненаказана мутра и бандит с тъмно и криминално минало играе за Козяк и глобалистите срещу собствения си народ и Родина

2022.10.27 | 10:46

3
Гн Ангелов когато се самообесите от герб,тогава щеве вкараме в коалиция.
оо

2022.10.27 | 09:24

2
кор за прокопиевите партии подмяната и дай бг

2022.10.27 | 09:15

1
ama razbira se bre smeshnici shte imate mnozinstvo no sas koziak inace nikakvi shansove za podlogite kato vas

Добави коментар

Водещи новини