Румен Овчаров: ПП и ДБ ще подкрепят ГЕРБ скривайки се зад паравана на евроатлантическите ценности

  • 25 октомври 2022 17:39

  • 1705
  • 4
Румен Овчаров: ПП и ДБ ще подкрепят ГЕРБ скривайки се зад паравана на евроатлантическите ценности
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Най-логично беше Кристиан Вигенин да бъде избран за председател на Народното събрание. Това каза бившият министър на енергетиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз. 

Защо „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ не го подкрепиха. И ГЕРБ не събраха смелост да го подкрепят, което щеше да бъде знак за тяхната промяна. И „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ започнаха спекулациите, че БСП е с ГЕРБ. БСП подкрепи Вежди Рашидов, за да може да има Народно събарние и то да разгледа бюджета и част  от проблемите, с които ще се сблъскаме през зимата. „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ ще се гушнат с ГЕРБ, не за да защитават националните интереси, а за да се скрият зад паравана на евроатлантическите ценности. БСП гласува с ГЕРБ, за да защити националните интереси на страната, отбеляза Овчаров. 

По думите му досега България не е пратила оръжие за Украйна, защото БСП е участвала в управлението. 

Парламентът най-накрая има председател!

С „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ БСП бяха партньор в едно правителство, което можем да наречен атикорупционно. Няма как зад параванчето на евроатлантическите ценности да крием какво се случва в България 12 години. ГЕРБ и ДПС създадоха този модел на задкулисие. Корнелия Нинова беше права днес като каза, че проблемите които вълнуват хората са инфлацията и как хората ще изкарат зимата, добави още бившият министър на енергетиката. 

Според него идеята за две тарифи за цената на тока е нелогична. 

Премахването на НЕК ще се отрази с увеличение. Няма никаква логика битовите потребители да излизат на либерализирания пазар, смята Овчаров. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1705 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.25 | 23:29

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Р. Овч.

2022.10.25 | 18:53

3
Парцалът на биволицата усеща, че повече власт няма да видят :)

2022.10.25 | 18:16

2
Цаката в България е да си лъжлив, крадлив и упорит. БСП вече 78 години така стои в парламента.

2022.10.25 | 18:14

1
Овчаря на БКП е рядко лайно.

Добави коментар

Водещи новини