Георги Свиленски разкри какви са плановете на БСП за коалиция

  • 25 октомври 2022 08:10

  • 2006
  • 6
Георги Свиленски разкри какви са плановете на БСП за коалиция
©
Слушай новината Слушай новината

Естествено, че това, че гласувахме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" за Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко за шеф на парламента не може да прерасне в коалиция. Дори само заради хартиената бюлетина, каза в ефира на Нова тв Георги Свиленски от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Ние тази подкрепа я имахме и в предишния парламент, но не гласувахме така", посочи той. И обясни, че по сметки на изборни експерти БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е загубила 150 000 гласа заради липса на възможност за гласуване, а общо 600 000 души не са отишли до урните заради машините.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има решение да не подкрепя кабинет с мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с или „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Остават БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“. Изборът е на президента", каза той, запитан за третия мандат. 

Разговорите тогава са много лесни. Мандатоносителят застава пред другите с програмата си. Ако те искат да повишат доходите на българските граждани, да засилят социалната политика, ние нямаме основание да оставяме държавата без стабилно управление зимата", посочи Свиленски. И обясни, че според него политическото представителство трябва да се прави с политически лица, а не да се крият зад фигури, обявени за експерти.

"Ако мандатоносителят приеме подкрепа за социален министър от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и вътрешен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, това е негова отговорност. Ние ще предложим нашите министри", каза той, запитан дали от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е биха подкрепили кабинет с третия мандат, ако в него участват членове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2006 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.25 | 11:49

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.25 | 09:18

5
ЧЕРВЕН БОКЛУК

2022.10.25 | 08:58

4
БСП Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ
киро

2022.10.25 | 08:53

3
вашата майка циганска партия лайняри такива
Крадеф

2022.10.25 | 08:50

1
Баджо, да не останете с пръст в аспуха, от много сметки.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ БСПДИРАСТИ

2022.10.25 | 08:51

2
Ха ха ха, Крдеф му открадна жената, сега няма да им даде мандата.

Добави коментар

Водещи новини