Президентът ще участва в откриването на академичната година във ВУТП

  • 10 септември 2022 07:02

  • 826
  • 4
Президентът ще участва в откриването на академичната година във ВУТП
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

От 10.30 часа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в тържественото откриване на новата академична учебна година във Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП).

Висшето училище е сред водещите образователни институции в сферата на комуникациите. По повод 140-годишнината му ВУТП беше удостоено от държавния глава с Почетния знак на президента.

По време на събитието президентът Радев ще приветства студентите и преподавателите и ще връчи дипломите на отличените абсолвенти от випуск 2022.

Радев: “Лукойл” е важна част от българската икономика

На церемонията ще присъстват представители на държавни институции и на бизнес организации у нас, както и чуждестранни партньори на висшето училище и представители на дипломатическия корпус.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
826 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Йово

2022.09.10 | 11:10

4
Издига се Рапонкьов! Вече по университети скита. Народен избраник го дава.

2022.09.10 | 09:54

3
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.
???!!!

2022.09.10 | 09:42

2
Ще се анемри ил поне един достоен млад човек от тези студенти, които кремълският лакей и коварен селски хитрец да го попита какво парвеше Митрофановата му "генерал-губернаторка" на празника на Съединението, защо липсваха всички посланици на страни на ЕС, особено на Англия, която подкрепя и защитава Съединението, за разлика от Русея, която се обявява против енго! Нещо повече - руският цар Александръ III, българомразец и мерзавец, насъсква сърбите да ни нападнат, че дори моли турския султан с войска да нахлуе в бългаиря и да завладее Източна Румелия? Ще се намери ли поне един достоен млад човек, който да заяви открито, без страх, че днешният им "гост" е национален предател, продажник и лакей на Русея? Както и да го попита защо свали правителството на Кирил Петков, като възложи мократа поръчка на верните си приятелчета - чалгарската сбирщина на Сакатото учиндолско нищожество?!
ИВАН

2022.09.10 | 08:24

1
МНОГО ИСКАШ ДА ПОЛУДЕЯ НАЛИ? И ДА СЪМ ОБЕЗАТЕЛНО БОЛЕН , ХВАЛА И НА ТЕЗИ ДЕТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ

Добави коментар

Водещи новини