Тома Биков: Трябва да се потърси отговорност на бившите управляващи след сигналите на ГЕРБ

  • 24 август 2022 21:16

  • 1773
  • 15
Тома Биков: Трябва да се потърси отговорност на бившите управляващи след сигналите на ГЕРБ
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Притеснени сме за психологическата стабилност на Петков. За убийство обикновено се присъжда около 150-200 хил. лв. кръвнина. От една пресконференция г-н Петков е бил толкова наранен, че иска 500 хил. лв. Тежка телесна повреда е около 10 хил. лв. Имаме притеснения за състоянието, в което той остави страната - безизходицата, в която се намира по отношение на почти всички системи в държавата". Това заяви бившият депутат от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за в предаването "Денят ON AIR". Думите му са по повод заявката на бившия премиер Кирил Петков да съди за клевета лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов за половин милион лева.

България е купувала синьо гориво от румънския доставчик "ВиЕ", твърди бившият енергиен министър Делян Добрев. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са категорични, че договорената цена със северната ни съседка е била по-висока от тази на "Газпром". В тази връзка Биков посочи, че Добрев разполага с фактури на фирма, която е дъщерна на "Газпром" и е продавала на страната ни газ от "Газпром", след като уж беше спрян за България.

Кирил Петков: Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов за 500 000 лв.

"Ако не бяхме спрели взаимоотношенията с "Газпром", той щеше да бъде на по-малка печалба, отколкото след като спряхме руския газ. Трябваше да имаме план Б. А те в продължение на 3-4 месеца продължават да купуват газ от дъщерната фирма на "Газпром". С тази разлика, че от "Газпром" го купуваха с 28% по-ниска цена. Веднага се появиха посредниците и ние имахме подозренията, че това нещо е договорено предварително", подчерта бившият депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му руският газ не е бил спрян за страната ни, защото някой е голям евроатлантик, а защото са договорени комисионни.

"Още януари месец предупредихме, че "Булгаргаз" се води към фалит. "Булгаргаз" е в технически фалит. Само че не успяха да изпълнят целия план да фалира напълно и нишата да бъде заета. Тук става въпрос за далавера", каза той.

Запитан за казуса с американските танкери с втечнен газ, Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за отговори:

Ако Кирил Петков беше договорил слотове и поносима цена с тези 7 танкера, той щеше да подпише и да обиколи всички телевизии, за да се похвали. Нескопосани лъжи са, че оставя благородно на служебното правителство да вземе решение. Трябва да носи и наказателна отговорност.

ГЕРБ: Газът пак си е от "Газпром", пак си е руски, но го плащаме с 28% по-скъпо

Той очаква да се потърси отговорност на бившите управляващи след сигналите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, тъй като нанесените щети били за стотици милиони. 

Биков коментира и затоплените отношения между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и президента Румен Радев.

"Би било смешно президентът да критикува опозицията. Бил е критичен към нас като сме били в управлението. Случиха се толкова шокиращи действия на бившия кабинет, че нямаше как нито президентът, нито ние да стоим и да ръкопляскаме", посочи той.

Биков изрази мнение, че със свидетелството си срещу Борисов, чийто арест беше определен от съда като неправомерен, Кирил Петков е подвел органите на МВР и те са извършили закононарушение. 

"Не съм присъствал на оргиите, но е факт, че бяха поръчали заря - толкова самозабравили се типове. Това нещо не може да остане така. В съдебното решение е написано, че арестът е не само незаконен, но и неграмотно направен", отбеляза Биков.

Съдът окончателно: Задържането на Бойко Борисов е незаконно

"Не виждам какъв разговор може да проведем с г-н Петков. Ясно е, че тази политическа криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Един от начините да бъде съставено управление е "Продължаваме промяната" да получат истински наказателен вот. Добре е всеки да си каже идеите, а не кого мрази и кой не му е симпатичен", заяви Биков по темата за предсрочните избори на 2 октомври. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1773 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
????

2022.08.25 | 00:18

7
"Другарю" Биков, а ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ ли е, примерно:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,..............................., МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб"?!?!?! КОГА ще СИГНАЛИЗИРА ТЕ за ТЯХ???????????????????

2022.08.25 | 14:21

15
VIVA BOKO....✞Амин✞

2022.08.25 | 07:16

14
XA XA XAAAA...
KKK

2022.08.25 | 04:59

9
Трябва да ги избием до крак !!!

2022.08.25 | 07:10

13
Ей, скапаняк 12 години дедовия ми ли държахте???? След вас и потоп нали, изроди.....
Пхахаха

2022.08.25 | 05:37

10
Тиквите са в амок - те знаят, че не могат да докажат лъжите си и че тиквоча ше загуби и ако загуби много, както няма официално доходи, току виж се наложило и зайчарника да джитне. Но най-голем страх берат такива като този сульо, които са бедни като църковни мишки и ако ги осъдят, че повтарят лъжите, ще трябва да ровят по кофите в Лозенец.
да бе

2022.08.25 | 05:42

12
томата не е чак толкова беден.
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.08.24 | 22:23

4
"ПЕДЕРАСT WITH ME".
Хехехе

2022.08.25 | 05:42

11
онаниста, знаем, че това искаш, но трябва ли да ни занимаваш с аналните си сърбежи?
МАДАР ФАКАР

2022.08.25 | 04:58

8
БИКОВ , БИК ДА ТЕ ОКАЧИ !!!

2022.08.24 | 22:49

6
Трябва да влезете в затвора преди това.
ЖЕКО ПАСПОРТА

2022.08.24 | 22:47

5
Противен е
???

2022.08.24 | 21:50

3
Можете ли да забравите този виден герберастки "мислител" на снимакат?! Можете ли да забравите позата му?! мажете ли да забравите някогашните му "закани", че ще вкара сикаджийската мутра в затвора, наричаше го карикатура на диктатор, ама после изпълзя като червей в банкянския двор до зайчарника и сега брани със зъби и нокти онзи, когото щеше да вкарва зад решетките! та на този смешен и жалък позоьор, на това мазно нищожество, му викат Цанка, понеже така бил познат на "Околовръстното". на онова "Околовръстно", на което "работят" колежките му - жриците на платената любов! Та това слузесто нищожество щяло да търси сметка от Кирил Петков и Асен Василев! Бре, да му се не види и новоизлюбеният "почтен" "политик"! Бре, да му се не види и жрицата на политическата перверзия! Не, Цанке, сбъркала си ма, Цанке! Блъгарският народ ще търси сметка от сикаджияския престъпник от подземния свят, от неграмотния, нагъл, безсрамен престъпник, рекетьор, мафиот и бандит, който ограби, срути и съсипа България! Ще потърси сметка и на мазните му лакеи като теб ма Цанке! А, не, крайно време е дори ти да се засрамиш! Дори и ти!

2022.08.24 | 21:44

2
АКО ПОЧНЕ ОТ ВСИЧКИ БИВШИ УПРАВНИЦИ ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВА НА СВОБОДА
Леко да не се наакаш от злоба

2022.08.24 | 21:44

1
Ей го Васо Жабата :D

Добави коментар

Водещи новини