Томислав Дончев (ГЕРБ) обяви при какво условие ще се коалират с ПП след изборите

  • 17 август 2022 17:37

  • 4027
  • 35
Томислав Дончев (ГЕРБ) обяви при какво условие ще се коалират с ПП след изборите
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Трябва да положим всички усилия, за да убедим българските граждани, че си заслужава да дадат доверието си на нас. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"В последните две години имахме правителство на отрицанието, което се бе събрало заради нещо, което не харесват", припомни той. 

Дончев предупреди, че има голям шанс да стигне до нова безизходица, каквато наблюдавахме след предишните избори и да не може да се сформира правителство. 

Асен Василев: Никога не сме казвали, че сме готови на следизборна коалиция с ГЕРБ

"Винаги досега, когато ние сме избирали партньори, е било за това, което сме можели да направим заедно. Ние в коалиция против няма да влизаме. Показали сме, че умеем да възпитаваме емоциите си", подчерта зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат решение за изхода от газовата криза и тя е следната:  "След прекратяването на доставките на газ, щяха да последват интензивни разговори с Гърция и Турция, щяхме да гарантираме трасе за доставка и да договорим по-ниски цени на газа. Ако ние управлявахме газовата връзка щеше да е готова отдавна. В енергетиката има много политика и много емоции. В последната година "Газпром" е ненадежден доставчик на газ. Дори цената да е атрактивна не можем да разчитаме на него. Ние нямаше да оставим българските потребители без газ", заяви той. 

"Освен, че бяхме конструктивна опозиция, ние давахме и решения. Изразявали сме критики, когато е имало причини за това. Опитваме се в отношенията си с другите да не влагаме прекалено много емоции. В последните два месеца президентът не ни е давал повод за критика", заяви Дончев.

По думите му модел "ГЕРБ-ДПС" няма. "Ние никога не сме управлявали заедно и възразявам срещу това", категоричен бе той. 

"Ако ние сме първа политическа сила след изборите, ще направим опит да сформираме правителство с партиите, с които имаме сходни позиции и виждания. Към момента Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" не изглеждат такъв партньор. Ако забележим еволюция в тяхното мислене и поведение това може да се промени. От ДБ сме понесли доста критики. С тях значими различия нямаме. Ако стигнем до такава ситуация, с тях трябва да водим разговори. Коалиция с ДПС няма да се приеме от нашите симпатизанти. С БСП ни е забранено да правим коалиция от нашите членове. Не бихме работили заедно с някого, с когото работата ни няма да доведе до нищо, а ще бъде низ от скандали", разясни Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

На въпрос дали в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в биха сменили лидера си в името на управленска коалиция, Дончев заяви: "Той беше преоизбран с впечатляващо мнозинство само преди няколко месеца".

Мая Йорданова
4027 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
неразбиращ

2022.08.17 | 18:20

1
ДА ДЕ,ИЗБИРАХТЕ,С КОЙ/КОГО,ДА КРАДЕТЕ.НЕ Е МАЛКО!
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.17 | 18:23

2
И 100 ЗАПЕТАИ ДА ТУРИШ .., ПАК СИ... ЧЕРВЕН БЕЕТЕЕР ...
потрес!

2022.08.17 | 18:24

3
Това грозно говорителче от Радиовъзел Габрово, има наглостта и цинизма да поставя условия! Само че, Дончево нищожество и лакей на банкянската Мутра, вас никой не ви иска бе, Дончевия! Че коя нормална партия ще се коалира с корумпирани, ненаситни на власт и пари мерзавци, които ограбиха, срутиха и съсипаха България?! Дори и ненормална, като герберастката ви креатурата "Израждане" на Копейкин, дори и те не ви искат! Абе, що ли не си отидеш обратно в Габрово и не престанеш да се показваш по медиите, че да плашиш хората с физиономията си на хипопотам, само че болен?! Хайде, марш на банкянския дувар, "босът" ви раздава комисионни от чекмеджето!
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.17 | 18:29

5
КОРНЕЛА ДА НЕ ТЕ Е НАЗНАЧИЛА НЕЙДЕ ИЗ АДМИНИСТРАЦИЯ ....А ...ГУУУВЕДОООО ..
КОЯ НОРМАЛНА

2022.08.17 | 18:28

4
..ПАРТИЯ ..СЕ КОАЛИРА С ПП ПООРНО-ТУ...БЕ ...КИИИР ...ИЛИ С БСП ...
Sarbeca Z

2022.08.17 | 18:29

6
Кво го цитирате тоя боклук бе, гербави подлоги гнусни, мястото му е в кофата на тоя и всички от герб
ЗОРАН

2022.08.17 | 18:32

7
Тия добре ли са

2022.08.17 | 18:47

8
Боклук продажен...... Бай Ставри ви чака....
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.08.17 | 18:49

9
БАЙ СТАВРИ ..ИМАШ МНОГО ЗДРАВЕ ОТ НЕГО ..КИИР ..
томи

2022.08.17 | 18:56

10
... и какво като сте сте на първо място, след като никоя партия не желае да управлява с вас!?

2022.08.17 | 20:50

13
За 12 год герб се превърна в българско ДПС.По същата схема се печелят избори и се държат хората.Не е и няма да бъде приемлив партньор герб без Борисов,защото там друго незнаят освен управление като на Борисов.Герб щесе свива и ще изчезне като НДСВ,ако догодина българите изберът други кметове,а не от герб.За сега още пълнят чекмежетата от общите хазни.Дано един ден се приеме ограничение до два мандата на всички изборни длъжности.Така всички партии щеса принудени,да обновяват своя състав във листата.

2022.08.17 | 20:47

12
Планината се напънала и родила мишка.Герб са същите.Изро.ди са.
юлиян

2022.08.17 | 20:21

11
ЩЕ СЕ ЦУНЕТЕ.Обещавам ви.Толкова сте прозрачни.От километър се вижда с просто око.Всякакви приказки за различия,принципи,са приказки за наивници.Вече са ви взели мярката и са ви попълнили ''пътния лист''.''БИГ БРАТ'' ЗНАЕ И ИСКА.АКО ТРЯБВА,УМЕЕ И ''СТИСКА''.ПП,ГЕРБ И ДБ.САЩ ще хвърлят всички сили и ресурси в този проект.''Последна надежда'',без надежда.Но трябва,някак си да се опита.Пионките слушат и козируват.Те за друго и не стават.Само под крилото и протекцията на ''Големия Брат'' от Америка.

2022.08.17 | 21:38

22
Обикновен глупак!
ИСТИНАТА

2022.08.17 | 20:52

14
"Другарю" Дончев, за да УБЕДИТЕ НАРОДА трябва ОТГОВОРИ за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,........................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви позната ни като ОПГ "герб"!!! Между другото "Другарю" Дончев, КЪДЕ е "ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО"???? А, ПАРИТЕ за него???? Къде са ПАРИТЕЕЕЕЕЕ....., "другарю-господин" Дончев????

2022.08.17 | 20:59

15
Спасението ние само ПП КИРИЛ И АСЕН.Всичко друго е продажници!

2022.08.17 | 21:00

16
Нарисувайте затвора и срещу него Борисов Пеевски Доган как се дърпат и как подават пари на хората от цик и на Президента.

Добави коментар

Водещи новини