Служебните министри на туризма и на здравеопазването Илин Димитров и  д-р Асен Меджидиев проведоха работна среща с туристическия сектор

  • 09 август 2022 18:31

  • 1166
  • 0
Служебните министри на туризма и на здравеопазването Илин Димитров и  д-р Асен Меджидиев проведоха работна среща с туристическия сектор
© Министерство на туризма
Слушай новината Слушай новината

Служебният министър на туризма Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на и на здравеопазването д-р Асен МеджидиевАсен МеджидиевД-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в проведоха работна среща с туристическия бранш относно прилагане на противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на COVID-19, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

„Основната ключова дума при работата с туристическия бизнес ще бъде предвидимост. Трябва да имаме сигурен зимен сезон”, обяви министър Димитров.

По покана на министъра на здравеопазването към експертния съвет към институцията ще се присъедини проф. Георги Рачевпроф. Георги РачевПроф. Георги Рачев е роден в София. През 1979 г. завършва география и втора, председател на Алианса на туристическата индустрия в България и зам.-председател на Българската асоциация на туристическите агенции.

Служебният министър на туризма: Осигуряваме по една допълнителна линейка за големите ни морски курорти

„Ние работим много добре с министъра на здравеопазването. Трябва да спрем да говорим за COVID-19 като статистика, а да излъчваме сигурност, предвидимост и стабилност. Това ни е основната задача през следващите два месеца“, заяви министър Димитров. Той съобщи още, че е поискал от министъра на здравеопазването да се работи за оптимизиране дейността на държавните медицински центрове с цел осигуряване на алтернатива на скъпите медицински услуги в частните клиники при обслужването на туристи.

На първата си среща с бизнеса служебният министър Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на очерта някои от приоритетите в бъдещата си работата, като крайна цел е подобряване на туристическия продукт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1166 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини