Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров встъпи в длъжност

  • 02 август 2022 18:34

  • 1230
  • 2
Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров встъпи в длъжност
© Министерство на туризма
Слушай новината Слушай новината

На церемония по встъпване в длъжност служебният министър д-р Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на прие управлението от министъра в оставка Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за в 100-то правителство на Република България, съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

„Днес приемам поста на служебен министър на туризма с мисълта за предстоящата работа и с ясното съзнание за отговорностите и важните задачи, които предстоят, предизвикателствата пред туристическия сектор и очакванията, с които екипът ни е натоварен“. С тези думи министър Димитров се обърна към своя предшественик, като му благодари за направеното дотук и за доброто институционално сътрудничество с постоянната парламентарна Комисия по туризъм, която Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на оглавяваше в рамките на 47-то Народно събрание.

В своите встъпителни думи служебният министър очерта някои от най-неотложните задачи, които предстоят. По думите му първо трябва да се направи всичко възможно в спешен порядък, за да бъде ускорена отчетността на Програмата за хуманитарно подпомагане на разселени лица от Украйна. Другата приоритетна задача е решаването на проблемите със забавените категоризации на туристическите обекти. Трябва да сме готови и за обезпечаване на работата на сектор туризъм при силна вълна от COVID-19 през есента, подчерта министър Димитров. Предстои активна работа по подготовката на зимния сезон и подпомагането на бранша за договаряне на лято 2023.

Служебният министър съобщи, че планира конкретни мерки и действия по редица актуални теми и политики, които ще подпомогнат и заздравят бизнеса в сектор туризъм – като активна работа и срещи с браншовите организации, интелигентна дигитална рекламна кампания, партньорства с международни организации и много други конкретни стъпки.

Кой е Илин Димитров - служебен министър на туризма

Досегашният министър на туризма Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за пожела успех на служебния министър и подчерта, че оставя в добри ръце едно подредено министерство.

„Много се радвам да приветствам с добре дошъл Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на, който доскоро бе председател на Комисията по туризъм. Вярвам, че ще имаме приемственост в нашия сектор. Туристическият бранш го познава и го приема добре. Радостен съм, че оставям министерството в сигурни ръце“, каза досегашният министър.

Той връчи на министър Илин ДимитровИлин ДимитровИлин Димитров е роден през 1983 г. Завършва средното си образование в гимназия с преподаване на икона на Св. Георги с пожеланието да го закриля и да му помага във важната мисия, с която се заема.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Какъв туризмът ?

2022.08.02 | 18:41

1
Кога във България не работи карта Мир.
Само

2022.08.02 | 18:42

2
За западно-еврогейски пенсионери.

Добави коментар

Водещи новини