ГЕРБ отговориха за "Балкански поток": Премиерът до последния момент управява с лъжи

  • 02 август 2022 14:30

  • 4063
  • 58
© ГЕРБ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с брифинг в отговор на обвиненията на вече бившия премиер Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически за сериозни нарушения по проекта "Балкански поток".

Резултатите от проверката сочат редица нарушения, включително на екологичното и трудовото законодателство, нарушения при възлагането и провеждането на обществени поръчки, нарушения при финансирането на дейности и др. Веднага след като се запозна с констатираните от двете междуведомствени работни групи нередности, на свой ред премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически разпореди в рамките на вчерашния ден да бъдат сезирани МВР, ДАНС и МОСВ за последващи действия.

"Премиерът до последния момент управява с лъжи. Броени минути преди да напуснат МС, стана ясно, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е сформирал две междуведомствени работни групи, които да проверят "Балкански поток". Само че няма как две междуведомствени групи да заместят функциите на институциите и да правят компетентни проверки", каза бившият енергиен министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по

Откриха сериозни нарушения при проверката на „Балкански поток“

Проектът "Балкански поток" е реализиран изцяло в тон със законодателството на България и ЕС, след решение на българския парламент. В решението пише какво трябва да направи всеки. Ние, за разлика от Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, уважаваме институциите и за нас те са над всичко, каза тя. 

Твърди се, че има нарушение на пътната карта. Тази пътна карта е една паметна бележка и затова тях ги е изключително много яд, че не можаха да извлекат нищо от нея, допълни Петкова и каза: 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кабинетите "Борисов" никога не са подписвали неизгодни за България договори. Само ще кажа "Джемкорп" и ще приключа по темата за неизгодните договори.

Твърди се, че са налице нарушения на екозаконодателството. Това е поредната лъжа на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и присъдружните му организации. Според кореспонденция с екоминистерството за екологичното законодателство няма нито едно нарушение! Очевидно правителството на Петков отново демонстрира некомпетентност, о

Друга голяма лъжа от прессъобщението на МС е свързана с финансирането на проекта. В решение на КЕВР ясно е казано какви са приходите, които "Булгаргаз" трябва да реализира – именно 329 331 лв. КЕВР взимаше компетентни решения и това е решението на комисията. Финансирането е ангажимент на изпълнителя на обществената поръчка. Но каквото и да каже Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, институциите и българите няма да забравят какво причини неговото управление - енергийна криза и довеждане на държавата до колапс във всяка една сфера.

Днес е хубав ден за българската демокрация и енергетика - вредната за страната "Промяна" си отива. Необходими са лидери за справяне с кризите. Ето защо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е и ще бъде първа политическа сила и ще довършим проекта, за да потече пълния обем азерски газ.

По отношение на интеконектора Гърция-България, ние сме вложили там сърце и душа, за да стане факт. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически провали проекта и не спази срока, разкри бившият енергиен министър. 

Правителството на Петков завърши, както и започна - в пълен конфликт. Те си живеят в собствена приказка. За наследството на кабинета "Петков" ще се говори дълго, защото е лошо и всяко едно решение на тези хора връща държавата години назад. Особено в сферата на енергетиката, завърши Томислав Дончев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4063 58

Свързани новини

Коментари 58

Добави коментар
????

2022.08.02 | 14:54

1
КЪДЕ е ПЪТНАТА КАРТААААААААААААААААААААААААААА,Теменужкеееееееееееееееееееееееееееееее?!
ВИНКЕЛ

2022.08.02 | 18:20

45
Къде са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Теменужкееееееее???????
Кирч.офф

2022.08.02 | 14:56

2
ПП си отиват и най- добре

2022.08.02 | 14:59

3
На боклука ПП Енергетика, пътища енергия бензин - пустощ след тях Младите и тез които гласуваха бяха заблудени Нищо не напр за държавата- само за джоба на Лоре.р и Киро и сие
Защо не ме публикувате

2022.08.02 | 15:01

4
На боклука ПП Енергетика, пътища енергия бензин - пустощ след тях Младите и тез които гласуваха бяха заблудени Нищо не напр за държавата- само за джоба на Лорер Киро и сие
потрес!

2022.08.02 | 15:02

5
Побеснели са от страх и ужас Радиовъзел Габрово и Минзухарка, пардон - Теменужка, неграмотната счетоводителка, на която сикаджийският престъпник от подземния свят възложи енергетиката, за да краде стотици милиони и милиарди, благодарение на нейната чутовна некадърност! Че ти си прогизнала от корупция ма, Минзухарке! Във всяка нормална държава ти вече трябваше да търкаш наровете на сливенския затвор ма, Минзухарек! Турски поток, Минзухарке, който главатарят ти от СИК много се пънеше да прекръсти на "Балкански", е грабежът на века и престъплението на века, извършено от вас ма, Минзухарке, от престъпната ви и просташка герберастка сган, която ограби и срути България!
Упражняваха се ПП

2022.08.02 | 15:03

6
Лозунги- мафиоти нашия тим... Ами ТЕ?! 13 милярда плюс 1.2 за хляб къде са да ги пита г-н Радев
4-и

2022.08.02 | 15:06

7
Много правилно да не се публикуват платените драсканици на герберастко-чалгарската пасмина! Ама и да се публикуват, хората имат очи и виждат бе, банкянски чалгар Ν 4! Виждат, че чалгарската пасмина на Сакотото учиндолско чудовище, купено от мафията и мутрите, тоест - от сарайско-банкянската шайка, свали и това правителство! Изпълни мократа поръчка на мафията и с този позор ще остане в историята! Жална им майка на чалгарите!

2022.08.02 | 15:25

8
ПЪЛЕН ПРОВАЛ БАЙ-БАЙ

2022.08.02 | 17:12

34
Проектът "Балкански поток" е реализиран изцяло в тон със законодателството на България и ЕС, след решение на българския парламент......Кирчо да го ду..хаш лъжец такъв
wc

2022.08.02 | 15:28

9
да живее другаря Кире, най-големия баш-майстор . много добре ни оправи........

2022.08.02 | 16:16

16
със сигурност ни е турил капа нейде...
Eбъ Гepбepи пИдaли

2022.08.02 | 15:35

10
Затвор за вас мъpши крадливи

2022.08.02 | 17:11

33
Проектът "Балкански поток" е реализиран изцяло в тон със законодателството на България и ЕС, след решение на българския парламент......Кирчо да го ду..хаш лъжец такъв

Добави коментар

Водещи новини