Плевнелиев се среща с главния прокурор

  • 28 юни 2012 08:39

  • 1003
  • 1
Плевнелиев се среща с главния прокурор
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще има днес срещи с председателите на Върховния касационен съд, Върховния административен съд и с главния прокурор.

В 13.30 часа държавният глава ще приеме на "Дондуков" 2 председателя на ВКС Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва. От 15.00 часа президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне с Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски, председател на ВАС. В 16.30 часа ще бъде срещата на президента с главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев.

Срещите са продължение на инициативите на държавния глава за установяване на добър диалог между президентската институция и представителите на всички власти. Инициираните от президента Плевнелиев разговори са и в съответствие с поетия от него ангажимент да наблюдава хода на реформата в съдебната система.

В петък, 29 юни т.г., президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне с представляващия Висшия съдебен съвет Анелия Мингова и с главния инспектор на Инспектората към ВСС Анна Караиванова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1003 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2012.06.29 | 07:40

1
тоя смешник и от това разбирал

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини