Спорове в Народното събрание за избора на шеф на КЕВР

  • 28 юли 2022 11:21

  • 1046
  • 3
Спорове в Народното събрание за избора на шеф на КЕВР
©
Слушай новината Слушай новината

"Няма как, отивайки на избори, да оставим КЕВР без председател, обясни Ива Митева от парламентарната трибуна.

Тя отправи критика към бившите си партньори, че поради лоша коалиционна култура са провалили работата на парламента и вземането на важни решения. Обвини ги в аматьорщина. От първия ден наложихме мораториум върху цените - започнахме с противоконституционен акт и завършване с такъв, каза Митева.

Председателят на НС към Тошко Йорданов: Вашето облекло не отговаря на висотата на тази трибуна

И допълни, че в момента в КС са атакувани повече актове, приети от това НС, отколкото през 2020 г. Юристката цитира конституционалист отпреди много години, който говори за "законодателен разврат".

"Смешно е партия, която подмени вота на избирателите, да говори за коалиционна култура", отвърна й Николай Ангов от ПП. 

"Вашето време свърши, но това не означава, че нямате право да се кандидатирате още веднъж и да се появите тук по-обучени", обърна се Рамадан Аталай от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към управляващите. 

Аталай критикува управляващите, че "и след като се разведохте с управлението, продължавате да се държите арогантно", особено в момент, когато са нужни важни решения.

"Продължавате ли я, прекратявате ли я тази промяна, подкрепете това предложение. Поне не позволявайте на Кирил Петков да влезе и в ядрената енергетика", каза депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към ПП.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1046 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.28 | 11:44

1
Вън кypвите на славуца от политиката, те отново вкараха слугата на мафията в КЕВР.
ало

2022.07.28 | 11:56

3
този е предложен от реформаторски блок бе и избран с гласовете на дай бг тогава като реформатори, гербавите, дпс, валерко далаверко и на барека партията шмааатко малка ... ама тогава си бил пред блока и си играл на криеница
вътре

2022.07.28 | 11:52

2
на макя ти у потката джендеро-либерастка мастия

Добави коментар

Водещи новини