Ето какво обсъждат депутатите в Народното събрание

  • 27 юли 2022 09:41

  • 951
  • 2
Ето какво обсъждат депутатите в Народното събрание
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Депутатите обсъждат дали да бъде включен в дневния ред на парламента Проект на решение за приемане на Законодателна програма на Народното събрание за периода юли - декември 2022. 

Припомняме, че предложението е внесено от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с определи включването на проекта за решение в програмата за работа за тази седмица като „абсолютно недопустимо“. Парламентът да приема законодателна програма, е конституционен нихилизъм, каза Цонев.

Никъде няма такава процедура, каза той. 

Какво предстои в Народното събрание тази седмица

Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, каза, че никъде в правилника не е забранено да има такава точка.

Христо Гаджев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на призова, ако точката остане в дневния ред, вносителите от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" да посочат къде в световната практика, от всички демокрации, парламент със закон приема законодателна програма на парламент. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
951 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
неразбиращ

2022.07.27 | 10:12

2
Обсъждат-КОЛКОТО,СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ,ДА ИЗКЯРЯТ,А НАРОДА...

2022.07.27 | 09:59

1
ЯЖТЕ ЛАЙНА КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИИИ

Добави коментар

Водещи новини