Гълъб Донев: Трябва да се избере правителство, което да управлява

  • 19 октомври 2022 09:11

  • 341
  • 2
Гълъб Донев: Трябва да се избере правителство, което да управлява
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Най-важният въпрос сега е да се състави коалиционно мнозинство и да се избере правителство, което да управлява държавата през тежките месеци, заяви служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на влизане в Народното събрание. 

Той обясни, че служебният кабинет е подготвил проект на бюджет, който депутатите в новото 48 Народно събрание да разгледат. 

Донев подчерта, че е реалист и се надява депутатите да изберат председател на парламента. 

Кирил Петков: Ще бъдем конструктивна опозиция

“Надявам се различията да бъдат преодолени с диалог и да се намерят линиите, по които могат да седнат и да преговарят (партиите - б.р.), да направят добра програма с цели и конкретни резултати, които да постигнат в интерес на българските граждани и на българския бизнес. Не трябва да се прави компромис с националните приоритети, с националния суверенитет и с интересите на българските граждани”, смята Донев.

Той обясни, че депутатите трябва да проявяват реализъм и здрав разум за това да не допуснат България да изпадне в спирала на инфлация, в дългова спирала. 

Росица Валентинова
341 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МИЛА

2022.10.20 | 10:30

2
ееееееееееее нали си човека на Боко и президента,ще управлявате,заедно.
PaulaFox

2022.10.19 | 13:28

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини