Чолаков: Грешките с КЕВР взривиха цялата рамка на енергетиката

  • 22 юли 2022 08:26

  • 785
  • 5
Чолаков: Грешките с КЕВР взривиха цялата рамка на енергетиката
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"25 години съм ръководител в правен отдел, ако ми се беше случило да направя такъв гаф, щях да се чувствам много зле. Толкова много глупости се случиха в рамките на 24 часа"

Това каза в ефира на БНТ Радомир Чолаков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по повод случая с КЕВР.

"Тези грешки взривиха цялата рамка на енергетиката. Щяхме да назначим веднага директор на КЕВР, така се излиза най-добре от създалата се ситуация. Ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в така бихме постъпили", допълни Чолаков.

Владимир Табутов обяви какъв ще е отговорът на ПП по казуса с шефа на КЕВР

"Останалите коалиции са принудени да се съобразяват с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", само и само да съставят парвителство. Още тогава ние им казахме, изчакайте с назначението на председател на КЕВР, не бързайте, но никой не чу и сега какво се случва", посочи той.

"От няколко години се говори за съдебна рееформа, и най-вече от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", идеологията е дайте да променяме структурите, за да назначим свои хора. Правейки си тези сметки за промяна, те нарушават институциалността. В момента имаме брутално назначаване на хора, газейки всички правила и морални норми", смята депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
785 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.07.22 | 16:20

5
Ти колко гнусен, продажен тиквоч си...... Да те е.а в специалиста....
Умник Гюро

2022.07.22 | 12:21

4
Сатанистите ни агитират да се ваксинираме... Ами може ли някой да ми обясни защо американският президент Джо Байдън се зарази от Ковид-19 за 3-ти път? Той си е бил 2 ваксини и 2 бустъра и би трябвало да пращи от здраве! А сега слушайте Бай ви Гюро: ваксините унищожават имунната ви система и на практика заболявате перманентно от СПИН... Ако междувременно вече не сте пукнали от тромбози, инфаркти или вече не сте се превърнали в Зомби, тъй като ДНК-то ви също е прецакано и е мутирало. Накрая, пораженията от тези генетични отрови се предават и на поколенията, както доказаха учените от Университета в Малмьо, Швеция... Хайде сега, слушайте сатанистите и отивайте бодро да се ваксинирате пардон... самоубивате!
Гост

2022.07.22 | 11:26

3
Нещастен говек луташсе между пропаганда и дребно темие зада заслужи място в листите на герб , алчноста пеобладава пред интелекта И да не забравяме че е имал много комири не само Боко
Гост

2022.07.22 | 11:26

2
Нещастен говек луташсе между пропаганда и дребно темие зада заслужи място в листите на герб , алчноста пеобладава пред интелекта И да не забравяме че е имал много комири не само Боко
Герберастки

2022.07.22 | 09:32

1
Посерко!

Добави коментар

Водещи новини