Георгиев: ИТН тупат топката по отношение на законите за борбата с корупцията

  • 21 юли 2022 08:21

  • 952
  • 3
Георгиев: ИТН тупат топката по отношение на законите за борбата с корупцията
© Нова телевизия

"Има такъв народ" тупат топката по отношение на приемане на законите за борбата с корупцията. Това заяви депутатът Георги Георгиев в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Общата позиция между нас е в една посока и тя е свързана с борбата с корупцията. Там позицията ни е безпрекословна. По други въпроси всеки от нас има различно мнение, ние го споделяме помежду си, каза още той. 

Според него в пресконференцията на "Има такъв народ", дадена след разговорите с БСП, е имало три тънки нюанса, от които ставало ясно, че условията, които „Продължаваме Промяната” поставят по отношение на борбата с корупцията, няма да се случат.

Ива Митева каза, че имат съществени забележки, както и че е необходимо широко обществено обсъждане. Този закон е внесен в деловодството на парламента на 9 юни, а го имахме около месец преди това. Ако някой искаш да бъде приет, тези забележки и това обществено обсъждане трябваше да са се случи вече, допълни Георгиев.

ИТН: Името на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ остава на масата

По думите му ако няма борба с корупцията, няма причини да бъде подкрепен кабинет с хора от "Има такъв народ". И добави, че условието ни е да има гарантирана борба с корупцията. 

Недоверчиви сме по отношение на "Има такъв народ", отбеляза още Георгиев.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
952 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Те може да "тупат"..

2022.07.21 | 16:45

3
ама българският народ, отвартен и омерзен от чалгарските палачи и изпълнители на мокри поръчки, вече така ги "отупа", че дори са започнали да се разлагат на бунището и ужасяващо смърдят на леш!
този палячо платен

2022.07.21 | 10:12

2
отново е на разходка по телевизиите на пропагандата, манипулацията и лъжата бнт/бтв/нова... яко обработват гледащите ги, всеки ден
Семерджиев най-хубав депутат!

2022.07.21 | 09:27

1
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат - "народен" избраник.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини