Борислав Гуцанов: Третият мандат може и да не е в БСП

  • 08 юли 2022 17:26

  • 703
  • 5
Борислав Гуцанов: Третият мандат може и да не е в БСП
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Съжаляваме, че не се стигна до съставяне на ново правителство, следващата седмица ще бъде връчен вторият мандат. Ако третият мандат бъде връчен на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, подкрепата може да бъде търсена от всички партии, без ГЕРБ и ДПС, има въпросителни и около "Възраждане", защото виждаме близката връзка между "Възраждане" и ДПС. Разумният подход е да има правителство много повече, отколкото да се стигне до неясна въртележка на избор след избор", коментира в кулоарите на парламента Борислав Гуцанов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

По думите му е трудно да се предскаже дали при едни нови избори ще има отново мнозинство, с което да се направи кабинет или отново ще има следващ избор.

Асен Василев обяви, че връща неизпълнен мандата за съставяне на кабинет

"Третият мандат може и да не е в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е", допусна още Борислав Гуцанов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
703 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Анонимен

2022.07.08 | 22:11

5
Идиот може само да се надява да направи правителство в този парламент.

2022.07.08 | 19:14

4
Всички българи, до един веднага пред народното събрание! Нека покажем на мафията, на мутрите и престъпниците от сарайско-банкянската пасмина, но особено на жалките палачи от чалгарската сбирщина на учиндолското сакато чудовище, че няма да позволим мръсните им и кървави ръце отново да я поробят! Няма да позволим на националния предател от село Славяново да върне България в империята на кремълското чудовище!Няма да позволим стотици милиони и милиарди да отиват в чекмеджето, в делянпеевските и сарайски каси, както и в джоба на Сакатия! Него пък да го питаш за кога са му милионите, не се ли вижда, че не може задника си да помести от дивана?!
kk

2022.07.08 | 18:10

3
podlogo ninova mandat na slugi na P,P ne moje i ne triabva da se dava

2022.07.08 | 17:44

2
А дано
Просто човек

2022.07.08 | 17:39

1
Само в малкото дпс да НЕ е, че ще падне пРезидента!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини