Христо Иванов допуска възможност за разговори с ПГ на ИТН

  • 06 юли 2022 13:19

  • 1090
  • 3
Христо Иванов допуска възможност за разговори с ПГ на ИТН
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Председателят на парламентарната група на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отХристо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския допуска възможност за разговори с парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" във връзка с консултациите за съставяне на правителство с мандат на "Продължаваме промяната", предаде БТА.

Когато говорим за парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ние смятаме, че си струва да се проучи тяхната готовност, заяви той пред журналисти в кулоарите на парламента.

Искам да припомня, че когато г-н Трифонов обяви напускане на коалицията, това беше нашият призив – да се върнем на масата за разговори, добави също Иванов.

Мисля, че отговорното поведение е все пак да опитаме да бъде излъчено управление, за да не причиняваме допълнителни сътресения на страната, каза той.

Според председателя на ПГ на ДБ е нужно успокоение. Той призова президента "да влезе в ролята на посредник", а не "просто да изкара един бърз спринт на конституционния терен" с връчването на мандатите и консултациите за съставяне на кабинет.

Във връзка с изготвяната от страна на ПП на управленска програма Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския посочи, че тази, която има, е изключително добра и фокусирана. Попитан за евентуални бъдещи постове, той посочи, че такива претенции от страна на ДБ никога не е имало.

Гюров: Имам доста индикации от групата на ИТН, че искат да се видят с нас

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1090 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Един от Перник

2022.07.06 | 15:05

3
Пъпчиво комунистическо Копеуе и краварска Подлог@ !
Умник Гюро

2022.07.06 | 14:07

2
Долен македонист, кагебист и национален предател.

2022.07.06 | 13:43

1
Христо Иванов допуска възможност за разговори с ПГ на ИТН. ХРИСТИНО МА Дебъ е гладна кокошка просо сънува. ти си аут!

Добави коментар

Водещи новини