Организацията на ИТН в Русе се отрече от бившия си координатор

  • 17 юни 2022 11:18

  • 2584
  • 4
Организацията на ИТН в Русе се отрече от бившия си координатор
© Булфото (архив)/ИТН

Общинската организация на “Има такъв народ” в Русе се отрече от вече бившия си областен координатор и депутат Светлин Стоянов. В разпространена декларация те заявяват, че посланието, с което той е бил изпратен в парламента, е било заметено и опорочено.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Позиция на Общинската организация на ПП „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“- град Русе

Членовете на ПП „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ – град Русе сме граждани с ангажирано и честно отношение към проблемите на град Русе и на Република България. Моралният избор да избереш ново, подменено. начало, с личен избор. Нашият град не с място за временно пребиваване, а място, като завещаваме на децата си като дом и възможност за развитие.

Петимата депутати вече са подали заявления, че напускат ИТН

Затова ние оставаме на пътя, който сме избрали като възможност за полагане основите на крехкото ни гражданско общество.

Посланието, с което изпратихме в Народното събрание водача на листата от ПП „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ – град Русе, беше споделената ни надежда и тя се нарича „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски. Днес това послание е заметено и опорочено, прикрито зад думи с неясно съдържание и насочено към. всички, които казват: „Това не се отнася до мене!“ Тази притча определя местата, които заслужаваме – с делата, а не с думите си. Оставаме със силата на истината и с вяра съхраняваме имената си на чисти и достойни граждани на България.

Общинска организация на ПП „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“- град Русе

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2584 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НЯМ@ ТАКИВ@ ФИЛМI

2022.06.17 | 13:20

3
НАР0ДА гл@сува от к0я п@ртия к0лко депут@ти да има. БЕЗ ДА П0ДМЕНЯТЕ В0ТА, то така като ви изберем ведн@га м0же да си смените п0ла на нез@висими за какв0 из0бщо гл@суваме като си пр@вите пишкi. К0йто депут@т не жел@е да предст@влява съ0тветната п@ртия н@пуска п@рламента, а на 0свободеното мяст0 застъпв@ следващiя в списък@!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2022.06.17 | 17:00

4
Хой за бойко, славуца и фесовете....

2022.06.17 | 11:36

1
Отрече ли се ? Отрекох се !
Прост човек

2022.06.17 | 12:15

2
Predatelite , nikoy ne gi obicha , dori "dobrite" predateli

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини