Волен Сидеров: Борисов се страхува да не разсърди Анкара

  • 22 юни 2012 11:07

  • 3939
  • 15
Волен Сидеров: Борисов се страхува да не разсърди Анкара
©

ПП "Атака" е против  предложението на ДПС да се използва освен български, а и друг език по време на предизборна кампания, каза от парламентарната трибуна лидерът на националистите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Според Сидеров, проблемът не е в това, че се пропагандира на турски език, а в каква среда е възникнала тази идея. Националистът припомни, че ДПС  си пропагандира на турски език, но никога не е имало санкции за това.

Сидеров изрази възмущение, че нито ГЕРБ, нито премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не са се изказали по отношение на искането на ДПС. "Защо управляващата партия мълчи", попита Сидеров. Според него, поведението на ГЕРБ е продиктувано от това, че партията подкрепя Турция.

Лидерът на "Атака" напомни, че те са искали да се махнат новините на турски език по БНТ, но  ПП ГЕРБ не  го е направили, за да не разсърди Анкара.

"Вместо да озаптите ислямските фундаменталисти, които вилнеят в България, се арестуват членове на "Атака", каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3939 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2012.06.24 | 20:02

7
Абе, расисти гадни, че сме били под Турско били сме, ама това тогава и това сега са различни хора, спрете да ги мразите и ние сме поробвали държави и ние сме ги избивали а спрете се, Германяи е поробила толкова страни по времето на Хитлер и концелагери и т.н, което е 10 пъти по лошо от Турското, ама не виждате Полша, Франция и т.н официално да изпитват расизъм към тях нали ? И това е защото хората са умни, ако тоя тъпанар Сидеров дойде на власт расистът и направи живота на турците черен, знаете ли как ще бумнат медиите в целия свят, всички целият свят ще ни обърне гръб и ще се отвратят от нас, ще бъдем расистка и дискриминативна държава, имате ли идея, как ще се сринем при нещо такова, дойде ли Сидеров и оставаме сами на тази планета, ще ни махнат от Еврото, Русия ще ни спре горивото, газа и другите неща дето вкарва при нас, под предлог, че не може да прави бизнес с расистка държава, ще бъде лошо почти колкото хитлер, тъпанари, ходете му струните на Сидеров да видите какво ще стане, олигофрени такива !

2014.10.18 | 13:01

15
Германия е едно, а нацизмът е друго. Питай поляци, чехи, евреи, руснаци дали не мразят нацистите. Глупак такъв турски. Да не забравяме и кой отрови цар Борис ІІІ.

2012.06.24 | 20:02

8
Само не се прави на отговорен българин, ти си турско мекере или помак. И като не знаеш значението на думата расист, не я използвай, тъпако, да си виждал някой в България да гони негри или монголоиди с брадва по улиците?

2014.10.18 | 13:01

14
В Българи няма турци има Български граждани които са длъжни да знаят официалния език,а той е Български.Който иска да говори някакъв различен от мнозинството език е свободен да напусне България.Вижда се,че турците пак искат да превземат България.За да бъдат спрени България трябва да се управлява от патриоти.Сидеров е доказан патриот и националист.
някой

2012.06.23 | 18:37

5
абе пиленце какво общо има това че някой щом говори на друг език а не на БГ трябва да се маха от българия??? аз Живея в Брюксел от 2001година насам живеят 100 националности и секи си говори на какъвто си иска език и пак има демокрация и разбирателство а Вие тук 5 вида народ и се ненавиждате ....много сте зле честно!

2014.10.18 | 13:00

13
Хитлер не е поробвал държави,а е върнал на Германия заграбените земи след 1919 година.Освен това Германците бяха в Полша и Франция 5 години,а турците избиваха Българите 500 години така,че по-големи варвари от турците няма.В България официалния език е Български това казва Сидеров и е много прав няма нищо расистко в това да защитаваш своя език и народ.
777

2014.10.18 | 12:59

12
Цяла България знае че Борисов е Страхливец и не само той е Държавен изменник продажник на Държавата и на Народаси.Това се отнася за всички Министри с които сее заобиколилпростака и се мисли за много велик.Ще кажите защо го обиждам ...Ако нее такъв да вкара в затвора Станишев Костов Царя и най вече най големият мафиот Доган.И докога ще му плащат на Доган без да ходи на работа.Ние имаме право да знаем защото тези заплати ги взимате от нашите данаци.И защо нашите репортиери които твърдят че са не-корумпирани незадават тези и има още по важни въпроси за Държавата ни а се занимават с простотии.Когато започнат да задават на Борисов и Нацистките му министри правилните въпроси тогава ще имат право да се оплакват от нас гражданите.

2014.10.18 | 12:59

11
ВОЛЕН ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е ПРАВ! БЪЛГАРИЙО, СЪБУДИ СЕ!
до 4

2014.10.18 | 12:57

10
ей глупак.Къде ни сравняваш с другите държави бе?ние сме били 500 години под турско робство глупак...500! Ще гласувам за АТАКА на парламентарните избори защото съм патриот и истински българин!
Гневен Патриот

2012.06.25 | 16:54

9
Сидеров не иска нищо по различно от реда който го има в другите държави по отношение на малцинствата. Обама едва ли агитира на "майчин език" нали? Дилма Русев сигурно и тя не агитира на български и не е избрана щот е българка ами защото на първо място е бразилка. Като искат да се определят толкова много като турци, нямат работа тук, България е земя на българи всички който не се определят като такива са нейни гости и трябва да си знаят мястото и да не се мъчат да дирижират парада а като не им оттърва да си стягат куфарите. Проблема обаче е друг, тях не ги искат и в Турция нашите турци и те си мислят че ако харижат чужда земя на родината им(според тях) ще станат по мили и едва ли не отново турци. Е въпроса драги съотечественици е ще им позволим ли да ни вземат родината?

2012.06.24 | 20:00

6
Абе ,тоя Болен Сидеров трябва да го разстрелят заедно със Станишката и Доганеца ............и накрая да си пуснат по един куршум всички в парламента, заедно с министрите и президента..................

2012.06.23 | 14:43

4
Стига сте дрънкали глупости. Причината ГЕРБ да не се противопоставят на идеята на ДПС е че се очертава в следващото правителство един от коалиционните партньори на ГЕРБ да ДПС. Тепърва ще има сближаване на позиците на ГЕРБ и ДПС. Поне така ми се струва.

2012.06.23 | 00:47

3
За голямо съжаление ние допускаме потомците на нашите поробители да завземат все повече от правата на българите. Жалко е също, че не се намерха достойни политици, които да работят в полза на България, а са склонни да слугуват на външни интереси. Няма как да не се признае, че ние сме инкубатор на предатели. А министрите на Бойко Борисов нямат нищо общо с нацизма, защото нацистите са работили в полза на страната си...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини