Сачева: Отстъпката за горивата не може да бъде приложена

  • 12 май 2022 10:37

  • 676
  • 3
Сачева: Отстъпката за горивата не може да бъде приложена
© Булфото (архив)

"Наблюдаваме панически усилие на правителството да предложи нещо без да е ясно дали може да се приложи и как ще бъде администрирано. Не мисля, че отстъпката за горивата не е ефективна мярка, която може да бъде приложена. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлага да се премахне зелената такса и да се намали акциза и ДДС. Така централно да се намали стойността на горивото". Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS бившият социален министър и депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

По думите й би трябвало да се мисли как да се подпомогнат уязвимите домакинства за помощите за отопление. "Средствата няма да бъдат достатъчни, а обхватът на домакинствата ще е по-широк", посочи тя.

И допълни, че няма показани формулировки и разчети за предложените мерки.

Колко ще струват горивата при премахване на акциза или ДДС

"Инфлацията създава илюзия за повече приходи, но щом бъде овладяна, трябва да се помисли как ще се осигурят средства за помощите", подчерта Сачева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
676 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БЕЛОМОР КАНАЛ

2022.05.12 | 10:52

1
КА,ЗАХ! ДА СЕ РАЗ ГОНЯТ: ДАНС, ДАР, ГДБОП, ИНСТИТУТИТЕ НА МВР, БАН, ВОЕННАТА АКАДЕМИЯ, КИБИЦИТЕ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА РОТА! ЩЕ ВИ РАЗГОНЯ ФАМИЛИЯТА ГАДНА, БЪЛГАРСКА!
ЛАПАЙ УЯ

2022.05.12 | 11:19

3
МАНГАЛ!
ПО МИРИЗМАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !

2022.05.12 | 11:19

2
ГЕРБАВА ПУДКА И РАЗВАЛЕНА РИБА !

Добави коментар

Водещи новини