Проф. Христова: Отношението на правителството към превозвачите е безобразно

  • 11 май 2022 19:15

  • 952
  • 4
Проф. Христова: Отношението на правителството към превозвачите е безобразно
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

"Отношението на правителството към превозвачите е безобразно. Управляващите не изглеждат като хора, които оценяват грешките си. Те са с много високо самочувствие, за тях всеки с различно мнение е враг. Това може да доведе до лоши резултати в политиката и трупане на напрежение в определини звена, както и масово излизане на улицата. Има терор над превозвачите - не могат да изразят позицията си в София. Те могат да бъдат ядро на недоволството", това заяви в предаването "Денят на живо" по Нова нюз политическият психолог проф. Антоанета Христова.

"Президентът Радев няма да тръгне с вдигнатия юмрук с тях, но ще играе срещу това правителство в следващите предсрочни избори", смята тя.

Превозвачите: Управляващите не ни чуват от ден първи

Относно посещението на премиера Петков в САЩ, проф. Христова смята, че то е било организирано набързо и министър-председателят не е бил посрещнат на съответното ниво.

"Би трябвало да се излезе с категорична обща позиция. Не е ясно каква ще е цената на доставяния втечнен газ оттам. Картината е - последователно неумение на премиера и неговия екип да реализира успешни събития", смята психологът.

За комуникацията между властта и народа проф. Христова е убедена, че управлението и по-голяма част от политиците живеят в различен свят от този на хората и те не се приближават, а все повече се отдалечават.

"Деленето и поляризацията по отношение на конфликта в Украйна хората трудно разбират, защото те не се делят по този признак. Българинът иска да знае как ще се справи днес и не желае да утежнява допълнително живота си", смята тя.

По отношение на ветото на България към РС Македония за започване преговори за влизане в ЕС, проф. Антоанета Христова смята, че съществуват две възможности - да ги пуснем, от което българите да се почувстват много зле, и да не ги пуснем и да продължим да изговаряме докрай изискванията си, докато те се изпълнят. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
952 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
РОБСКА ДУШИЦА Е БЪЛГАРИНА

2022.05.11 | 19:49

1
БЕЗ ПРЕДАТЕЛИ И БЕЗ ПОРОБИТЕЛИ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ.
Ами

2022.05.11 | 20:10

2
ОФФ тази гербаджийска пача няма да спре с глупостите си.
Просто човек

2022.05.11 | 20:11

3
Отношението на превозвачите към българското правителство е нагло!
KOPTOR

2022.05.12 | 00:50

4
,,,,,

Добави коментар

Водещи новини