Караджов обеща нова среща с превозвачите

  • 10 май 2022 19:15

  • 1829
  • 2
Караджов обеща нова среща с превозвачите
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Все някога тол реформата трябва да бъде извършена и все някой трябва да я направи. Това каза пред журналисти в Кюстендил министърът на регионалното развитие Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова, предаде БНР.

Караджов дойде в Кюстендил заради изнесеното заседание на парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Той още веднъж каза, че отправя покана към протестиращите превозвачи за нова среща за диалог.

 "Неслучайно днес съм инициирал нова консултация. Такава среща ще се проведе най-вероятно, зависи от тяхното време, или в края на тази седмица, или в началото на следващата. Тази работа съм абсолютно убеден, че е справедлива, а докато смятам, че си върша добре работата, тоест докато съм сигурен, че не предлагам нещо несправедливо, няма смисъл и сам да си подавам оставката. Все някога и все някой ще трябва да я направи тази реформа. Е, в случая казвам: "В моето време, на мен се падна това нещо. Аз трябва да проведа тази реформа". А от разговори, от диалог, никога не се отказвам", заяви регионалният министър.

Днес почти през целия ден имаше протестно шествие на превозвачи по главен път Е-79 около Дупница. Пътища в региона не са затваряни, коментираха от Областната дирекция на полицията.

Превозвачите: Управляващите не ни чуват от ден първи

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1829 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Коко

2022.05.11 | 01:00

2
Пускай чалгата, Гроздане. Продаде се , ама нали е власт.

2022.05.10 | 20:00

1
с поглед на хитър комунист, вероятно наследен

Добави коментар

Водещи новини