Румен Радев посрещна албанския президент

  • 05 април 2022 09:33

  • 1019
  • 1
Румен Радев посрещна албанския президент
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на посрещна албанският си колега Илир Мета пред паметника на Незнайния воин с официална гвардейска церемония.

Мета ще бъде на двудневна официална визита у нас. Двамата президенти ще обсъдят отношения между България и Албания, регионалното партньорство в Югоизточна Европа, както и европейската интеграция на страните от Западните Балкани.

Президентът на Албания пристига у нас

След официалната церемония по посрещането двамата президенти ще отидат на „Дондуков“ 2, където ще разговарят „на четири очи“, след което ще се състоят пленарни разговори между българската и албанска делегации.

Очаква се двамата да дадат съвместна пресконференция.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1019 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.04.06 | 20:58

1
СНИМКИ ОТ СПЪТНИЦИ С ДАТИ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТРУПОВЕТЕ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ПО УЛИЦИТЕ НА КИЕВСКОТО ПРЕДГРАДИЕ БУЧА СА ДЕЛО НА ПУТИНСКИТЕ МАРОДЕРИ. ОТ ФРАНЦИЯ И ОТ ДРУГИ СТРАНИ СЕ СТИЧАТ КРИМИНАЛИСТИ – ПАТОЛОЗИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ОБВИНИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА СЪДА НА ОБЩЕСТВОТО НА НАРОДИТЕ. ВСЕКИ ТРЕТИ ОКУПАНТ ОТ БРИГАДАТА НА БУЧИНСКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ Е ВОЮВАЛ В СИРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини