Румен Радев поздрави Виктор Орбан за изборната победа

  • 04 април 2022 17:10

  • 455
  • 4
Румен Радев поздрави Виктор Орбан за изборната победа
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави унгарския министър-председател Виктор ОрбанВиктор ОрбанВиктор Орбан (на унгарски: Orbán Viktor) е настоящият министър-председател на Унгария, за победата на провелите се вчера парламентарни избори в Унгария, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В поздравителния адрес българският държавен глава отбелязва дългогодишното сътрудничество между България и Унгария и отличните партньорски отношения в рамките на ЕС и НАТО. 

Орбан обяви победа на изборите в Унгария, която може да бъде видяна "от Луната... и от Брюксел"

„Вярвам, че те ще продължат да се развиват и в бъдеще и ще допринасят за сигурността и разбирателството в региона“, заявява Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и пожелава благоденствие на приятелския унгарски народ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
455 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.04.06 | 20:58

4
СНИМКИ ОТ СПЪТНИЦИ С ДАТИ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТРУПОВЕТЕ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ПО УЛИЦИТЕ НА КИЕВСКОТО ПРЕДГРАДИЕ БУЧА СА ДЕЛО НА ПУТИНСКИТЕ МАРОДЕРИ. ОТ ФРАНЦИЯ И ОТ ДРУГИ СТРАНИ СЕ СТИЧАТ КРИМИНАЛИСТИ – ПАТОЛОЗИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ОБВИНИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА СЪДА НА ОБЩЕСТВОТО НА НАРОДИТЕ. ВСЕКИ ТРЕТИ ОКУПАНТ ОТ БРИГАДАТА НА БУЧИНСКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ Е ВОЮВАЛ В СИРИЯ.
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.04.05 | 01:11

3
Унгарският диктатор и приятел на товарищ П.уткин е и негов приятел! Другари по съдба и по мироглед!
Г

2022.04.04 | 18:56

2
Комуниста си е комунис подлога
плевен

2022.04.04 | 17:29

1
к урва си ти радев

Добави коментар

Водещи новини