Румен Радев за 100-те дни на правителството: Все още хората очакват резултати

  • 26 март 2022 18:46

  • 10335
  • 0
© Булфото (архив)

Много надежди са свързани с това правителство, но много са и очакванията и те са за много по-бързи резултати, това коментира президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за работата на правителството през първите 100 дни.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13312

"Учудващо за мен и объркващо за много хора, това е системното отстраняване на кадрите на служебните правителства, които разкриха множество корупционни схеми, от които реално започна промяната", заяви Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"В една невиждана досега каскада от кризи правителството имаше своите 100 дни, но тези кризи не дават толеранс на българските граждани и на бизнеса, цените растат. Аз очаквам правителството да се фокусира върху гарантирането на енергийната и продоволствена сигурност. Все още хората очакват резултати", посочи президентът.

Няма да допусна въвличане на България във войната. Това заяви държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Избран съм да отстоявам сигурността и мира в България. Цената на войната я плащат гражданите, а не телевизионните проповедници. Моята грижа са хората”, заяви президентът в отговор на въпрос за отказа на страната ни да изпрати въоръжение към Украйна.

Държавният глава коментира и последните изказвания на руския посланик у нас – Елеонора Митрофанова.

„Очаквам не само посланикът на Руската федерация, но и всички останали, да работят и да се изявяват в рамките на своя статут и с уважение към институциите у нас”, категоричен бе той.

Руското посолство отговори на Кирил Петков: Неприемливо е чиновници, независимо от ранга им, да критикуват посланик

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10335 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини