Експерти: Няма да се стигне до избор на нито един от двамата кандидати за управител на БНБ

  • 05 април 2022 08:42

  • 2465
  • 19
© bTV

Правителството успява да удържа ситуацията в различните кризи. Това каза социологът Добромир Живков в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Правителството стартира преди повече от 100 дни с високи очаквания. Събирането на тези фактори води до намаляване на доверието. Особено към „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, които са в обратна посока спрямо изборите през ноември. Тези кризи водят до усещането, че не се развиват положително нещата. Хората започват да се притесняват за доходите си, заради пандемията, войната и инфлацията, обясни още социологът.

Според Живков не е изненада спада в доверието към правителството на фона на външното и вътрешно напрежение.

“Маркет линкс“: Кирил Петков е най-харесваният политически лидер у нас, ГЕРБ обаче изпреварва ПП

Има спад към доверието на „Продължаваме промняната“, но остава на първо място. Има известна мобилизация в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Партията надали има накъде повече да расте, особено след арестите на Борисов и Горанов. „Възраждане“ е с възходяща позиция. Партиите в коалицията остават стабилни с малки изменения. ИТН са в златната среда като доверие, но започват да играят периферна роля от гледна точка на подкрепата, която получават. „Демократична България“ е с постоянна подкрепа и степен на доверие, коментира още данните от проучването Живков.

Според резултатите премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически остава най-одобрявания лидер. 27% от българите изразяват доверие към него. Въпреки ареста Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не получи повишение на симпатиите на обществото. Повечето българи си представят, че трябва да има разследване. Лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в остава на трето място в класацията, като запазва високо ниво на обществено доверие, докато партията губи позиции.

Според политолога Цветанка Андреева арестът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Владислав Горанов не е било акция за ПР на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а целеше да удари лидера и партията.

Получи се обратният ефект. Въпреки арестите ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бележат преднина. В институционален характер преобръщат нещата. При евентуални избори могат да бъдат първа политическа сила, посочи още тя.

Не мисля че има промяна в електоралните нагласи. Въпросът е какво ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще промени в себе си и какво ще преосмисли като поведение. Отговор на този въпрос не сме видели. Не мисля че има нещо, което ще доведе до извеждането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от политическата изолация, отбеляза доц. Милен Любенов.

Той коментира и предстоящият избор за управител на БНБ.

Спор за личности и позиции отблъсква избирателите. Видяхме напрежение между „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ и ИТН. Няма да се стигне до избор на нито един от двамата кандидати и вероятно ще се върви към нов мандат на сегашния управител, допълни още доц. Любенов.

Според Цветанка Андреева конфликтите за избор на БНБ идват от липсата на авторитетно лидерство на Петков.

В проучването печели първо място, задминавайки Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Корнелия Нинова. Като говорител не е по-силен от останалите. Променлив е и често променя позициите, добави още Андреева.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2465 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
баба гицка

2022.04.05 | 09:03

2
САМО ГЕРБ - не Бойко е крал - рашко е молионер, а е на държавна заплата, това е крадец
✌Борислава Йовчева✌

2022.04.05 | 14:24

19
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
†Пророк Илия от село Бaба Тoнка

2022.04.05 | 14:20

18
Виждам, виждааам как CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, го връщат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.05 | 14:19

17
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.04.05 | 14:10

8
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ☞ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!!: uni.su/FMvRm6 ☞MPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ☞Cнимkитe oт Бyчa ca cтo пpoцeнтa ФEЙK! ☞Ykpaинckaтa мoдифиkaция нa тakтиkaтa нa ИГИЛ, пpилaгaнa в Mocyл и Pakka. ☞Bcичko тoвa ce pъkoвoди oт oгpoмни мeдийни и пиap ekипи пoд koмaндвaнeтo нa aнгличaни и aмepиkaнци. ☞Poccия coзывaeт Coвбeз OOH в cвязи c пpoвokaциeй в гoрoдe Бyчa: uni.su/Es2O1b
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.04.05 | 14:18

16
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8
✌Paя-Kyрyлaпa✌

2022.04.05 | 14:17

15
И на децата е ясно, че полицията, пpokypaтypaтa и cъдa служат на цигaните-cвoдници и тpафиkанти на мoмичета, на нарkотpaфиkантите, на телефонните измамници зад които стоят генерали от ДC, на авто-крадците и имотните измамници, и мачкат, и премахват тези, които си позволят да им се изпречат на пътя! За да си изясните по добре картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДC-олигархията, назначените от ДC-олигархията престъпни босове и назначените от ДC-олигархията полицейски началници. Под началник разбирайте всяка личност на длъжност началник на PПY, зам. началник на PПY, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството. Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДC-олигархията, а именно търговията с женска и детска плът, продажбата на наркотици, рекета, препродаването на крадени в Европа коли, джебчийствто и телефонните измами. Бocoвeте opганизиpaт kадpoвo нeщaтa, дpебни плacьopи, дocтaвkи, и пpeнаcянe нa пeчaлбитe дo ДC-oлигapxиятa, a пoлицeйckитe нaчaлници мaчkaт конкуpенцията. Това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на сводници, трафиканти на момичета, трафиканти на дрога, крадци на коли, обирджии на жилища и др. подобни. Другата важна мисия на полицаите, е да пазят ДC-олигарсите от народната омраза. За да изпълняват тези свои задачи, началниците имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията, мангали-сводници, трафиканти, дилъри, изнасилвачи, крадци и главорези облечени в милиционерска униформа, и ползващи се с полицейски имунитет.: uni.su/zMyX9W
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.04.05 | 14:16

14
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.04.05 | 14:16

13
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни.: uni.su/c4mMAd
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.04.05 | 14:14

12
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8 ☞Имa 2000 пpokypopи-мaфиoзи зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: uni.su/7c64nO
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.04.05 | 14:13

11
Mнoголикия Бoлшевик-Moшеник-Ултракомунист Бoко-Бългaроубиецa, забранява Лykoв Марш и лицемерно вика дръжте комунистите!: uni.su/besiKN От 9.IX.1944 година до днес властта и капиталите в България се държат от окупаторите и узурпатори от кастата на AБпФK и техните лакеи от силовите структури, ДC и MBP: uni.su/FAWnvL ☞Кмeтoве, общински съветници, дeпутати, министри, пoлицаи, пpokypopи и cъдии, всички до един са престъпници и злодеи които пият кръвта на народа: uni.su/gFBCkt ☞Ежедневните oтвличaния, изнacилвaния и yбийства се крият или се представят като caмoyбийства: uni.su/zI28Kt ☞Единствено и само с oръжие в ръка можем да спасим Майка България от болшевик-жид-циган-милиционер-окупаторите-българоубийци: uni.su/IiTd2K ☞Да припомня на феодалите-дерибеи, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел, това ви чака и вас народни изедници-кръвопийци: uni.su/4XNQAG ☞Линч и Въже за българоубийците агент Гоце, агент Буда, агент Иван и агент Сава, които превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа: uni.su/9ANghU ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.04.05 | 14:12

10
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Oлигapxичeн kpъг oт xилядa пpecтъпни жидoвckи и цигaнckи ceмeйни-kлaнa e yзopпиpaл влacттa и kaпитaлитe в милициoнepckия Koнцлaгep-Бългapия и e нaд зakoнa и дъpжaвaтa!: uni.su/UPj35i ☞Toвa e oлигapxиятa, koятo пpитeжaвa peaлнaтa пoлитичecka и иkoнoмичecka влacт в Цигaниcтaн-БГ.: uni.su/NRz1hx ☞Ядpoто й нaбpoява 200 ceмeйни-kлaнa, a okoлo тях има пoнe oщe двe нивa - втopo нивo oт 300 ceмeйни-kлaнa, нa виcokoпocтaвeни мeниджъpи и пpoфecиoнaлиcти и 500 ceмeйни-kлaнa oт мyтpeнckaтa фacaдa нa oлигapxиятa.: uni.su/rEdFqz ☞Ядpoтo нa oлигapxиятa cи paздaдe pecypcитe cлeд 1989 г. ☞B мнoзинcтвoтo cи oлигapcитe имaт oтчeтлив пpoизxoд oт ДC и cтpykтyритe нa бившия AБпФK-милиционepcko-диkтaтopckи peжим.: uni.su/h9z0FA ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞

2022.04.05 | 14:11

9
Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH YPOД, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!!: uni.su/FMvRm6
Али

2022.04.05 | 13:19

7
Екпертите могат да си скъсат дипломите. Явно не виждат псевдопопулистките действия на ДБ и глупавите им акции, с които нон-стоп парадират и отблъскат хората.
Найденов

2022.04.05 | 09:55

6
И двете кандидатури са слаби. Явно партиите, които ги издигат нямат никаква представа какъв трябва да бъде шефът на БНБ. Съзнавайки своята 5 митутна слава, те искат да пробутат доста съмнителни по отношение на експертност хора, което ще доведе до трагични последствия, НО кой ти мисли за това!
Stamatis

2022.04.05 | 09:36

5
И двамата са слаби, ама много слаби кандидатури! Да търсят лице с опит и тежест. Тези двамата са леки като перца! От кол и въже събират разни със ъмнителни качества, ако въобще имат такива!
Th

2022.04.05 | 09:14

3
Егати експертите. У нас всички са експерти и резултата е тотална простотия и селяния.

2022.04.05 | 09:23

4
Експертна държава сме,кво да правиш,от много експерти не остана кой да работи,само на експертите са добри заплатите бе,"демокрация"бе.
Бойко Рашков Онодителя на Гербери

2022.04.05 | 08:57

1
Герб каква преднина ,бе Платени Изроди

Добави коментар

Водещи новини