Цветан Цветанов: Къде бяха еколозите, когато застрояваха Слънчев бряг?

  • 18 юни 2012 08:12

  • 3817
  • 23
Цветан Цветанов: Къде бяха еколозите, когато застрояваха Слънчев бряг?
©

В момента има неодобрение към Закона на горите във вида, в който е приет. Това заяви пред БТВ вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Всичко, което се извършва в момента по проект и застрояване е с разрешение за въздействие върху околната среда. Може би президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не знае това, тъй като няма необходимите експерти, каза Цветанов в отговор на въпрос приема ли ветото на държавния глава. България разчита на приходите от туризъм – очакваме повишаване на туристите по Черноморието. Къде бяха протестите при презастрояването на Слънчев бряг, когато от 16 000 легла към 1989г . легловата база скочи на над 380 000 легла и няма никаква пречиствателна станция и всичко се излива в морето, попита вицепремиерът.

Когато се подписваше Бургас-Александруполис тогавашния премиер Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който е избран от Бургас не се съобрази с протестиращите и подписа споразумението. Сега трябва да направим конкурентоспособни българските курорти, убеден е Цветанов. Необходима е национална стратегия за зимния туризъм без да се прави компромис с екологичната сигурност. Моята роля е да не се включвам в протести, а да се вслушваме в препоръките от гражданското общество и да се търси баланса. Така вътрешният министър отговори на въпрос дали ще участва в контрапротестите организирани от жителите на Разлог и Банско.

Според него на протестите е имало лица, част от криминалния контингент. Дали човекът, който показваше среден пръст, го интересува екологията, риторично попита Цветанов.

По отношение на другото вето на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното върху Закона за съдебната власт Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че има политическо решение този ВСС да не избира бъдещия главен прокурор. Поради разделението на властите съдебната власт продължава да бъде такава, днес например отново ще се одобри споразумение с шофьора на маршрутката помела момиче в Студентски град навръх Деня на влюбените, каза Цветанов. Той остро атакува и магистратите, които все още не са произнесли присъди срещу Марио Николов, въпреки че лицата свързани с аферата в Германия вече са били осъдени и дори са изтърпяли наказанията си. Сега ще се стигне до изтичане на давността, категоричен е Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3817 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2012.06.19 | 12:12

23
Da.Za Nikolov e mnogo prav. Na Niklov mu e bil na gosti v Aitos nachta gordost- drugariat Stanichev.......
челопеч

2012.06.19 | 12:12

22
като ще словоблудстваме - ами да питаме главния секретар на полицията по времето когато се застрояваше Слънчев бряг - Бойко Борисов, къде бяха еколозите - той трябва да знае! Някой май е много ядосан !
Млад човек

2012.06.19 | 12:11

21
Какво разбира Цветан Цветанов от туризъм,това не ми е ясно??
ss

2012.06.19 | 12:11

20
cece 6e vidim kato padnete ot vlast kade 6e bade6 ti i povqrvqi mi tam kadeto 6e bade6 nqma da ti e nikak priqtno i si vzemi pove4ko vazelin za otzad
!!!

2012.06.19 | 12:11

19
Много е лесно да плямпате г-н Цветанов защото вие друго не можете !!! А къде бяхте вие когато се внасяха тонове наркотици и контрабандни цигари през границата ???
anonimna

2012.06.19 | 12:11

18
А къде беше държавата, когато се застрояваше Слънчев бряг? А къде е сега, когато строителството продължава там? На хората им омръзна от бетон!!! С какво ще бъде облагодетелстван българският народ от още строителство и съсипване на природата, като с мижавите си заплатки не може да си плати сметките, камо ли да отиде на почивка в собствената си държава! С това строителтво не само губим природата си, но и не печелим от богати туристи! Защо не се замислите как да промените стратегията относно туристите, които искате да привличате, преди да решавате да унищожавате национално богатство!!!
АЙДЕ СТИГА ЛЪЖИ БЕ

2012.06.19 | 12:11

17
АЙДЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПЪК И ВИЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ НА БОЙКО БОРИОВ ХОТЕЛИТЕ СА ПО ЗИМНИТЕ КУРОРТИ БОРОВЕЦ ПАМПОРОВО БАНСКО И СЕГА МУ НАПРАВИХТЕ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН И НЕ СТИГА ЧЕ ВИ РАЗКРИХА И ИЗЛЯЗОХА ХОРАТА АМИ И ВИЕ НАГЛИ МУТРИ НЕ СПИРАТЕ ДА НАСТОЯВАТЕ
777

2012.06.19 | 12:11

16
Слушай помияр неси ти човека да определяш какъв е човек по външен вид.Значи според теб всички които са различни са престъпници.Откакто си станал министър кажи колко престъпници вкара в затвора ама истенси престъпници не дасе правиш на голям мъж по телевизията.И престанете постоянно дасе оправдавате ти и твоята дружка Борисов.На теб ти пречи съдебната система на оня боклук му пречат всички Българи.То е много лесно като имаш власт да биеш народа ами после когато неси какво ще правите защотовисе вижда краят така че му мислете за след власта защото вас няма дави оставим безнаказано за г Геноцида който извършвате над собственият си Народ.Така че вие му мислете Народа е преживял толкова трудности и толкова прости управници но все още е тук и ще бъде и след вас тук но вие които сасипахте Държавата ще бъдите където заслужавате.Ха сега лек ден навсички .
Експрес Бей Морешо

2012.06.19 | 11:59

12
777, улучил си гербарските тикви право в десятката - цветанчо врещи срещу съдебната система,защото знае че ще дойде съдебен видовден и за неговите седем апартаментченца, а за Шебекбашията няма какво да говорим - на кривата бокова тиква, Космосът й е крив!!! Крадливите помияри от ГРОП скоро ще усетят вкусът на цвика в кучкарника в Сеславци - най-късно СЛЕД изборите догодин!

2012.06.19 | 12:11

15
Все едно ние ''еколозите'' сме им давали разрешителни за строеж. Цял Слънчев бряг го държи един човек затова да не се прави луд Цеко. Много добре знае кой е отговорен за строежите там.
(^0^)

2012.06.19 | 12:11

14
Тоя как искам да го ударя със някакво желязо между очите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини