Плевнелиев ще открие заседание на Съвета за българите в чужбина в понеделник

  • 15 юни 2012 21:39

  • 858
  • 0
Плевнелиев ще открие заседание на Съвета за българите в чужбина в понеделник
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще открие в понеделник, 18 юни, на "Дондуков" 2 заседание на Съвета за българите в чужбина на тема: "Проблеми на пълноценния диалог и сътрудничество с българите по света". Това съобщи прессекретариатът на държавния глава.

В заседанието, което ще е от 14.00 ч., ще участва и вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

По-рано през деня, в 11.00 ч., президентът Плевнелиев ще посети терена на бул. "Цариградско шосе" 111, "Площад на авиацията" (в района на бившите военни поделения), на който предстои да бъде изграден София Тех Парк.

Държавният глава ще бъде придружен от министъра на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март, от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, от кмета на Столичната община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и от изпълнителния директор на "София Тех Парк" Елица Панайотова, допълват от прессекретариата.

Последвайте канала на

БТА
858 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини