Бойко Борисов купил сметало за БСП

  • 17 юни 2011 10:42

  • 1162
  • 1
Бойко Борисов купил сметало за БСП
©

Поръчах на министър Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник да даде сметало на депутата Петър Димитров в парламента. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преди откриването на Музея за съвременно изкуство.

Левицата не може да смята, мотивира избора на подарък министър-председателят. Тройната коалиция е обявила 3,5 – 4 милиарда лева излишък и нищо не се е видяло от тях. Ние от първия ден почнахме да плащаме високите пенсии, как не ги е срам. Влязохме с повече от половин милиард пасив от първия ден на правителството, възмути се  Борисов. За тези, които искат хаос, да им гарантирам, че няма да го допуснем”, каза Борисов.

Ако не е това правителство, ще има хаос. В условия на криза, когато в наши съседи по улиците се лее кръв, в България откриваме магистрали, спортни зали, музеи, похвали се премиерът. Борисов напомни, че е обещал да открива по минимум две неща на ден. „Просто не ми е приятно да ги гледам и затова няма да ида да им го кажа в парламента. И никаква политическа толерантност няма да имам към тях, защото те искат да ни превърнат в съседните държави. И Станишев щеше да изглежда като колегата му Папандреу, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
1162 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тоби

2011.06.17 | 11:10

1
Не сметало Бойко,а им построи стадион и там ...като при Пиночет.Само така се оправят комунягите.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини