Димитър Данчев: За БСП управлението е кауза за бъдещето на нашите деца

  • 22 януари 2022 15:21

  • 678
  • 9
Димитър Данчев: За БСП управлението е кауза за бъдещето на нашите деца
© бсп
Слушай новината Слушай новината

"Участието в управлението е шанс за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Убеден съм, че нямаме право да го пропускаме, но знам, че нямаме право и на грешка." Това заяви членът на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Димитър Данчев, който е и заместник-министър на икономиката и индустрията, пред Конгреса на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, съобщиха от Позитано  20.

По неговите думи сега е времето това, което БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е говорила и отстоявала толкова години във и извън парламента, да го реализира, да направи промяната и да възстанови държавата. Данчев е убеден, че въпреки различията между четирите партии, коалицията стъпва на здрава основа, защото е обединена около виждането за единение на национални цели и приоритети.

"Ние можем най-накрая да върнем контролните функции на държавата, да върнем държавността и да дадем шанс на младите образовани българи да се развиват свободно и със самочувствието, че са истински европейци", подчерта Димитър Данчев.

"Българите отредиха БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е единствената лява партия в парламента и в изпълнителната власт. Именно БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отстоява левите идеи и със своите политики защитава социалните интереси на хората. Още с първите си действия представителите на партията в изпълнителната власт показват, че се справят добре с тази задача и се изправиха смело срещу произвола на монополите, в защита на потребителите, срещу бедността и в подкрепа на малкия и средния бизнес при продължаваща Ковид пандемия. Освен това вече е очевидно, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е факторът с опит и  внася стабилност в управлението", заяви още социалистът.

Според него параметрите в проектобюджета за 2022 г. ще позволят на близо 15-те процента работещи бедни у нас да вземат глътка въздух. "Най-накрая очевидно имаме мнозинство, което да отстои идеята за безплатни детски градини. Оптимистични са и предвидените средства за българските общини. За пръв път от много време насам на кметовете няма да им се налага да зависят единствено от волята на премиера", посочи Данчев.

Димитър Данчев коментира, че България има най-ниските данъци в ЕС, стабилна фискална система, ниско ниво на държавния дълг и  затова би трябвало да има голям инвеститорски интерес към страната ни, но уви, инвестициите са малко и намаляват все повече. По неговите думи причина номер 1 затова е корупцията, това е притеснението на всички големи инвеститори и то блокира влизането им в България. Данчев даде примери с нагласени или инхаус обществени поръчки, авансови плащания без проекти и покритие, незаконни и некачествени ремонти на язовири.

"Всичко това ще бъде прекратено и ние ще докажем, че за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и нейните представители в изпълнителната власт, управлението е кауза за бъдещето на нашите деца, а не форма на облагодетелстване и възможност за злоупотреба", категоричен бе заместник икономическия министър.

"Давам си сметка, че посочените въпроси са сложни, не са по силите на един министър и не могат да бъдат обикновена персонална задача, а могат да бъдат решени само когато са обща цел на цялата партия и когато всеки партиен член с подкрепата си, със знанието и опита си допринася за промяната. Затова разчитаме на подкрепата на всеки един партиен член, защото партията за мен не са само хората в изпълнителната власт. Партията е организъм, който с всичките си органи трябва да преследва една цел. Успехът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в управлението е успех за България", завърши Димитър Данчев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
678 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.01.22 | 15:29

1
За вашите деца си знаем - ще ги осигурите до дввето коляно. А нашите деца как ще оцелеят. Това е въпроса.

2022.01.22 | 15:37

2
абсолютно вярно!
Hаско

2022.01.22 | 16:44

3
През задния вход за нашите деца
ne

2022.01.22 | 17:36

4
da bre oligofren obidinena bsp no sas grob eto na tam vi vodi slugata na grob osranata ninova.
Еми...

2022.01.22 | 17:46

5
Прекрасен резултат - Кypнела остава вожд, което значи, че БСП ще изчезне до година-две. При повече късмет - заедно с герберастията. По-хубаво от това, здраве.
gogo

2022.01.22 | 18:09

6
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
Гост

2022.01.22 | 18:53

7
Тъпи долни комунисти
Гост

2022.01.22 | 18:53

8
Тъпи долни комунисти
Гост

2022.01.22 | 18:53

9
Тъпи долни комунисти

Добави коментар

Водещи новини