Красимир Вълчев: Управляващите нанесоха четири големи удара на Старозагорска област. Да ни е честита „промяната“!

  • 10 януари 2022 15:15

  • 3489
  • 9
Красимир Вълчев: Управляващите нанесоха четири големи удара на Старозагорска област. Да ни е честита „промяната“!
© ПП ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

„Кризите в България се задълбочават и виждаме от страна на управляващата коалиция неспособност и неадекватност да реагират на сложната ситуация. Няма енергийна и икономическа система, която да поеме четирикратно увеличение в рамките на година на цените на енергията“. Това заяви по време на пресконференция старозагорският народен представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – СДС Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Според него бизнесът трябва да бъде компенсиран в максимална степен, в противен случай ще се стигне до много верижни фалити на предприятия. Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 заяви категорично, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да допусне изгарянето на нерециклируеми отпадъци в завод в Източномаришкия басейн. За тези намерения на управляващите липсва каквато и да било информация. Освен това, не става ясно каква е визията им за запазването на работата на производството на електроенергия от въглища до 2038 – 2040 г., докато бъдат внедрени нови технологии, водещи до намаляване на въглеродните емисии.

ГЕРБ с неделен брифинг: Алармираха за проблеми с пенсиите и теч на лични данни

„Дотогава не можем без комплекса „Марица изток“. Това не е проблем само на Старозагорска област, а и на България, защото ще останем без електроенергия“ – каза още Вълчев. Той добави, че боклуците от София ще се извозват до Източномаришкия басейн и това ще генерира още повече емисии въглероден диоксид, а Европейската комисия обмисля да въведе и за транспорта заплащане на квоти.

В пресконференцията участваха ръководителите на групата на общинските съветници от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Стара Загора Мария Жекова и арх. Мартин Паскалев. Те съобщиха, че днес внасят декларация, с която призовават своите колеги от останалите партии да се обърнат към премиера Кирил Петков с конкретни въпроси относно намерението за изграждане на завод за изгаряне на отпадъци, за който информира вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Освен по комплекса „Марица изток“, Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 заяви, че само за година управляващите са нанесли още три големи удара върху област Стара Загора. Строителството на тунела под Шипка, който е стратегически коридор, може да стартира след година.

„Имаме осигурено финансиране по Оперативна програма „Транспорт“ и избран изпълнител. Министър Караджов обаче не харесал проекта и ще прави нов. Това ще забави изпълнението на обекта с много години и загубите ще бъдат големи“ – каза старозагорският депутат и се мотивира защо аргументите на министъра са несъстоятелни.

Другият удар е лишаването на региона от нова индустриална зона (тази на терена на бившето летище), за каквато имаше осигурени средства за изграждане на инфраструктура.

„В желанието си да навредят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, управляващите удариха и по футболния клуб „Берое“. Поне стана ясно, че не издръжката на отбора е причина за задлъжнялостта на ТЕЦ „Марица изток 2“ в размер на 1,5 млрд. лева. Клубът получаваше 1% от сумите, които централата плаща за изхвърлените емисии от въглероден диоксид.

Според Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 разумното решение е било да се запази отборът до намиране на алтернативен източник за устойчиво финансиране. В заключение Вълчев заяви, че ни управляват абсолютно неподготвени хора и с тяхната некомпетентност е свързано и връщането на власт на същите хора, срещу които българите излязоха на протести по улици и площади преди 25 години, точно на днешната дата.

„Тези хора, свързани с разграбването на държавата, са в управляващото мнозинство. И тогава и сега Бойко Рашков пак е техният милиционер. С тези хора се връща и инфлацията, може да последват и фалитите“ – подчерта народният представител.

Старозагорският народен представител Илиана Жекова коментира, че много пенсионери са останали излъгани и са получили по-ниска пенсия през януари 2022 г. спрямо декември. Още днес от парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще внесат искане за изслушване на министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков за методиката на определянето на размера и начина на компенсиране на засегнатите хора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3489 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Г

2022.01.10 | 16:40

8
Управляващите съсипват българия те не знаят къде се намират олигофрени харвардски тъпунгели начело с комуниста предател радеффф. Българоубиеца

2022.01.10 | 16:59

9
А БОКО МНОГО ДОБРЕ СЕ ОРИЕНТИРА В КРАДЕНЕТО!
КАРА ФЕИЗ

2022.01.10 | 15:53

7
ГРУПА СМЕШНИ ЧИФУТИ СЕ СЪБРАЛИ И СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЩЕ РЕШАВАТ СЪДБАТА НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КРУМА СТРАШНИ?НЕ СА ПОЗНАЛИ!
Mitaka

2022.01.10 | 15:45

4
ВИДЕНОВАТА, ЛУКАНОВАТА ЗИМИ, ЩЕ НИ СЕ ВИДЯТ ПЕСЕН, СПРЯМО РАДЕВАТА КЪДЕТО СЕ ЗАДАВА. ДА ВРЪЩАМЕ БОЙКО ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА ИМ Е РИНЕ ЛАЙ...

2022.01.10 | 15:52

6
ЩЕ ГО ВЪРНЕМ В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ КЪДЕТО ИМА ДА ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДА!

2022.01.10 | 15:30

1
Я ДА ВЪРВИШ НА МАЙНАТА СИ ЧИФУТСКА ПОДЛОГО!

2022.01.10 | 15:52

5
ГРУПА СМЕШНИ ЧИФУТИ СЕ СЪБРАЛИ И СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЩЕ РЕШАВАТ СЪДБАТА НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КРУМА СТРАШНИ?НЕ СА ПОЗНАЛИ!

2022.01.10 | 15:36

2
⁉️За какво изхарчи правителството на Кирил Петков над 9 милиарда за 9 работни дни?! ‼️Това са по един над милиард лева на ден! ❗️Правителството на „промяната” е най-лявото и популиско правителство след това на Жан Виденов - по всички показатели! /////////////////////////////////// Само за първите девет дни от работата на новото правителство на Кирил Петков -са похарчени 9 МИЛИАРДА лева! Почтените -Промяната "През последните дни непрекъснато разсъждавам как въобще е възможно това нещо да се е случило", подчерта той и призова политическите партии, политиците и медиите да поискат информация по Закона за достъп до информацията от правителството. "След правителството на Жан Виденов това е най-лявото правителство, което сме имали. Това е държавен социализъм от най-лош вид", подчерта още той и добави: "За да може гражданите да разберат какво означават 9 млрд. искам да припомня, че това бе годишният бюджет по време на управлението на премиера Иван Костов".
МУТРИ ВЪН!!!

2022.01.10 | 15:39

3
БОКО ,МРЪСНИЯ ЧИФУТКИ БОКЛУК ОКРАДЕ МНОГО ПОВЕЧЕ,НО ДЯВОЛИТЕ ВЕЧЕ ЧАКАТ ЗА ЖАЛКАТА МУ ЕВРЕЙСКА ДУШИЦА!

Добави коментар

Водещи новини