ГЕРБ с неделен брифинг: Алармираха за проблеми с пенсиите и теч на лични данни

  • 09 януари 2022 10:57

  • 6982
  • 102
© Фейсбук/ ГЕРБ
Слушай новината

Опозицията дължи 100 дни толеранс на новото правителство, но този кабинет е реинкарнация на служебните кабинети, които имаха 8 месеца. Това заяви на брифинг депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

Новоизбраното правителство анализира и говори, но може тези две неща да се съчетаят с реална работа. "Дебютът" на новото управление е меко казано катастрофален, коментира още той пред медиите. 

Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е на свой ред критикува размерът на пенсиите през новата година: 

Пенсионерите са най-уязвимата в обществото, а всяко говорене за промени в пенсионната система е опасно. Стотици са писмата от недоволни граждани, които са ограбени и с пъти по-ниски пенсии. Обещанията на тогавашния служебен министър Асен Василев бяха лъжливи. Оказа се, че половината пенсионери за този месец са получили по-малко пари от декември. Т.н "увеличение" е едва 12%.  

Пенсионерите, получили през януари по-малко от декември, ще бъдат компенсирани през февруари

Затова искаме пълно изслушване на министъра на труда и социалната политика, който да обясни каква е политиката за изчисляване на пенсиите и как точно ще бъдат компенсирани хората, които са получили намаляване на доходите през последните месеци. Очевидно тази тема беше използвана предизборно - както от "Промяната", така и от Румен Радев. Така че господин Гьоков и дори господин Радев трябва да дадат обяснение защо пенсионерите бяха ощетени.

Левашки политики с невежи инструменти! Това е “промяната”, смята още бившият социален министър. 

Друг "дебют" на  правителството - единият министър вчера каза, че няма теч на данни от БУЛСТАТ, а друг заяви, че има теч, но това не е нешо особено. Уж не били лични данни, но ЕГН-тата, личните адреси и телефони на 300 000 българи бяха показани. Какво предприе новото правителство от 1 януари, освен да анализират?! Вярно ли е, че Агенцията по вписванията е допуснало да са видими дати на раждане, имейли и други лични данни, без съгласието на заинтересованите лица. Има ли дисциплинарно производство срещу виновните лица? Или нищо не се е случило? Правосъдното министерство и това на електронното управление трябва да поемат цялата отговорност за изтичането на данните на хиляди българи, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Правосъдният министър разкри имало ли е теч на данни от регистър БУЛСТАТ

И още нещо, с какво РС Македония застрашава националната ни сигурност, та е нужен Консултативен съвет на Радев, завърши Атанасова. 
 

Радина Лазарова
6982 102

Свързани новини

Коментари 102

Добави коментар

2022.01.12 | 01:01

102
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2022.01.12 | 01:00

101
Бойко Борисов е най-компетентният и сърцат политик и държавник на нашето време в България. Това е факт а не оценка, потвърден от хиляди малки факти и данни за страната ни през последните десетина години. Никой друг не е там където е най-нужен винаги: при хората с техните проблеми, макар и да не е длъжен да го прави.

2022.01.12 | 00:59

100
Шофьорът на самолет кара и след това други му ремонтират аероплана. Само, че при държавите на това му се вика катастрофа, на там летим със страшна скорост, предстои удар. Единствено Борисов и Герб могат да спрат това с минимални поражения.Подкрепете ги, за да запазят децата ви и държавата.

2022.01.12 | 00:59

99
Най сериозният политик в живота и политиката на България е г-н БОЙКО БОРИСОВ !!! ГЕРБ е партията , която издигна България ,като ФЕНИКС от пепелта!!! Такава е истината потплатена с факти.Виждам какво се случва в момента с РОДИНАТА И МОЯ НАРОД и няма да остана безучастен в ,този хаос наречен ,, ПРОМАНА"" НА ДЖЕНДЪРИ , НЕУДАЧНИЦИ И радюви НЕКАДЪРНИЦИ!!! Избирам и поткрепям само ИСТИНАТА ...А ТЯ Е ГЕРБ С Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

2022.01.10 | 19:46

98
ТИЯ СТАНАХА ТОКОВА БАНАЛНИ И БЕЗИНТЕРЕСНИ! НЕ СПЯХА ДА СИ ПОКАЗВАТ ГРОЗНИТЕ МОРЛИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ.
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.01.09 | 15:44

97
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство. ☞И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.: uni.su/7Ad5Jz ☞А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата му.: uni.su/Z3brCi ☞И всичките птици се наситиха от месата им.: uni.su/6pVmhu
ʘ‿ʘЮлиана от село Манастир

2022.01.09 | 15:13

96
Хора БДЕТЕ, сатанинско-милиционерската държава-мафия НИ ИЗБИВА чрез високотехнологични средства! Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на власта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: uni.su/NcInJF
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2022.01.09 | 15:13

95
Козёл ведёт овец на убой. Надо остановить!: uni.su/OKXzfn
кир михалаки

2022.01.09 | 15:10

94
Каквото и да пишете тези така се осраа още в началото че осмърдяха всичко! ОГРОМЕН ГАФ КОЙТО НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОПРАВЯТ А ДА ЗАМАЖАТ!
Sx

2022.01.09 | 15:09

93
Точноя тоя калтак ли говори за теч на лични данни? Ще се гръмна. Баси безочието и наглостта.

Добави коментар

Водещи новини