Тома Биков: Компроматната война срещу ГЕРБ започна заради нарушени икономически интереси

  • 02 януари 2022 06:53

  • 8930
  • 38
Тома Биков: Компроматната война срещу ГЕРБ започна заради нарушени икономически интереси
© Кадър: Нова телевизия

Обвиненията на Министерството на вътрешните работи към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в безспорно понижиха доверието на избирателите към партията. Това заяви в поредицата „7 със 7” по Нова нюз депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. По думите му по никое от твърденията няма конкретни доказателства.

„Имахме вътрешен министър от служебното правителство, който отправяше твърдения, без каквито и да е доказателства. Компрометирането със снимките също дойде от хора, чиито икономически интереси бяха нарушени. По време на нашето управление ние засегнахме доста такива. Въпреки бруталните действия на МВР, обвиненията и подслушванията, след изборите финиширахме с първата политическа сила”, обясни той.

Ива Митева: От нас започна промяната

Според Биков част от хората, чиито интереси са били засегнати по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, е и Васил Божков.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в наруши много интереси, включително и на хора, попадащи в списъка „Магнитски”. Винаги сме били готови да платим цената си за нашите политически действия. Плащаме я и сега”, допълни депутатът.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за коментира още, че по време на управлението на партията постовете си са напуснали редица министри. Действие, според него, показателно за това, че не се бяга от политическа отговорност.

„Дано новите управляващи да са толкова взискателни към себе си, колкото бяха и към нас”, каза още той.

Във връзка с наложения мораториум върху цените Биков коментира, че приемането на решението в този му вид е лобистко гласуване.

„Прие се нещо съвсем различно от това, което предложихме. Не искахме да завързваме изцяло ръцете на КЕВР. Искаме да бъде дадена възможност на Комисията да се справи с производството на зелена енергия. Мнозинството отказа да го направо. Предложихме и компенсации за бизнеса, също не беше прието. Мораториумът сам по себе си не решава нищо”, допълни депутатът.  

В управлението си допуснахме много грешки. Предоверихме се при подписването на договора за Добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония (РСМ)”, каза още той.

Според Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за като грешка на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше предоверяването при подписването на договора с РСМ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8930 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Гинчето

2022.01.02 | 07:57

1
Започна заради чувалите,а за инвалидите нямало ПАРИИиии.ЗАСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ.

2022.01.02 | 08:13

2
А ясно,нарушени са крадливите интереси на герберастията.

2022.01.02 | 08:22

3
ОЧАЛАТО НИЩОЖЕСТВО ТИ НЕ СИ МЪЖ,НИТО БЪЛГАРИН!!! ТИ СИ ЕДНА СТРАХЛИВА ЕВРЕЙСКА ПОДЛОГА!!!
Не Гинче

2022.01.02 | 08:24

4
Гледах предаването и с другаря от 6-то управление на ДС. Стана ли ти ясно,че народа е ограбен от ДС и комунистите? За една вечер Луканов раздава куфарите с парите и всички ДС-йци като Илия Павлов и много други стават милионери. ГЕРБ засегна част от тези милионери(знаем кои са) и за това се стигна до тук. Преди това интервю,имаше и интервю с един доктор който е избягал в САЩ по времето на комунизма,човека каза самата истина!!! Такива като този доктор,не бяха допуснати от комунистите,такива хора трябваше да се върнат и да управляват държавата,а комунистите и ДС-йците при Чаушеску. Не децата на комунистите,които завършиха на запад. Трябваше до корен,сега е късно. Съсипаха майка България!!! В другите страни от източния блок е рай!!
Дано

2022.01.02 | 08:31

5
Схемата с чувалите от м-ла ,,Хемус" излезе наяве! Няма да се учудя,ако зад нея стоят червените кхмери! Дано разкрият истината! Правилно привикват основния свидетел-Рашков!
КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

2022.01.02 | 08:49

8
ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ФЕНОВЕ СИ.... МУ-ХА-ХА СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ ТУЛУМ,
тиква

2022.01.02 | 08:37

6
я мухъл бятай бе к урво
Аха

2022.01.02 | 08:38

7
Отказаха да ви плащат миза ли?! Бизнесите и вие ги подгонихте, така да се каже…
Фамилията

2022.01.02 | 09:00

10
ИМЕННО - РЕКЕТЪТ СТАНА НЕПОСИЛЕН И ТЕ ИМ ГО ЗАВРЯХА ДО МАКАРИТЕ!!!!
ЗАКС

2022.01.02 | 08:59

9
щО НЕ НИ РАЗКАЖЕШ КАК ЩЕШЕ ДА ВКАРВАШ бОРИСОВ И цВЕТАНОВ В ЗАТВОРА - ИЛИ ЗАБРАВИ КАКВИ ГИ БЛЕЩЕШЕ КОГАТО БЕШЕ КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАК ПО КОСТОВСКАТА ПАРТИЙКА!!! ИЛИ СИИ ЗАБРАВИЛ УДОБНО?
Да

2022.01.02 | 09:33

11
Така е!
Прокопиев

2022.01.02 | 09:34

12
Ми като ти щипнат 200 милиона, озверяваш!

Добави коментар

Водещи новини