Нинова: Участието ни в това правителство е продължение на усилията ни за промяна на модела на управление на ГЕРБ

  • 13 декември 2021 14:30

  • 1237
  • 0
© bulphoto

Ние разбираме участието си в това правителство като продължение на непрекъснатите ни 5-годишни усилия за промяна на модела на управление на ГЕРБ. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и кандидат за вицепремиер и министър на икономиката Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на дебата по избора на министър-председател и редовен кабинет.

"Водени от разбирането, че в момента България е изправена поне пред три кризи, водена от разбирането, че имате нужда от подкрепата на държавата, от стабилност в България и сигурност във вашите семейства, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се включи активно в преговорите за съставяне на редовно правителство и стабилно мнозинство в парламента, които да започнат истинската промяна на досегашния модел на управление", обясни тя.

Нинова: Дойде време да изпълним всичко, което обещахме на хората

"Ние разбираме участието си в това правителство като продължение на непрекъснатите ни 5-годишни усилия за промяна на модела на управление на ГЕРБ", продължи Нинова.

Тя се обърна към Даниел Митов и заяви, че с нищо не могат да ги уплашат, тъй като са чували по-страшни думи от тях.

"Днес с нови и по-слаби определения няма как да засегнете българските социалисти. Искам да поздравя господата Петков и Василев за усилията, които положиха", каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. По думите ѝ те са положили усилия, търпение и разум, за да съберат четири партии.

"Благодаря на другите коалиционни партньори, затова че се вслушаха в нас, а просто приеха необходимостите на деня, необходимостите на следващите 100 дни, необходимостите на следващите 4, а защо не и повече за България и българския народ", заяви още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Нинова посочи, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е приема своето участие като социален гарант за грижа за хората.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1237 0

Свързани новини

Водещи новини