Тома Биков: Компроматната война срещу ГЕРБ започна заради нарушени икономически интереси

  • 02 януари 2022 06:53

  • 8927
  • 38
Тома Биков: Компроматната война срещу ГЕРБ започна заради нарушени икономически интереси
© Кадър: Нова телевизия

Обвиненията на Министерството на вътрешните работи към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в безспорно понижиха доверието на избирателите към партията. Това заяви в поредицата „7 със 7” по Нова нюз депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. По думите му по никое от твърденията няма конкретни доказателства.

„Имахме вътрешен министър от служебното правителство, който отправяше твърдения, без каквито и да е доказателства. Компрометирането със снимките също дойде от хора, чиито икономически интереси бяха нарушени. По време на нашето управление ние засегнахме доста такива. Въпреки бруталните действия на МВР, обвиненията и подслушванията, след изборите финиширахме с първата политическа сила”, обясни той.

Ива Митева: От нас започна промяната

Според Биков част от хората, чиито интереси са били засегнати по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, е и Васил Божков.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в наруши много интереси, включително и на хора, попадащи в списъка „Магнитски”. Винаги сме били готови да платим цената си за нашите политически действия. Плащаме я и сега”, допълни депутатът.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за коментира още, че по време на управлението на партията постовете си са напуснали редица министри. Действие, според него, показателно за това, че не се бяга от политическа отговорност.

„Дано новите управляващи да са толкова взискателни към себе си, колкото бяха и към нас”, каза още той.

Във връзка с наложения мораториум върху цените Биков коментира, че приемането на решението в този му вид е лобистко гласуване.

„Прие се нещо съвсем различно от това, което предложихме. Не искахме да завързваме изцяло ръцете на КЕВР. Искаме да бъде дадена възможност на Комисията да се справи с производството на зелена енергия. Мнозинството отказа да го направо. Предложихме и компенсации за бизнеса, също не беше прието. Мораториумът сам по себе си не решава нищо”, допълни депутатът.  

В управлението си допуснахме много грешки. Предоверихме се при подписването на договора за Добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония (РСМ)”, каза още той.

Според Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за като грешка на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше предоверяването при подписването на договора с РСМ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8927 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Анонимен

2022.01.05 | 12:57

38
На първите избори хората гласувах с радост за бойко но има една поговорка не се радвай на малко прасенце и на нов нов началник че не се знае каквасвиня ще стане при нас се получи това
Анонимен

2022.01.02 | 21:05

30
ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО В БЪЛГАРИЯ!
Спвл си отворени

2022.01.03 | 09:22

37
Прозорци е включен климатик. Пий си хапчетата.
Ами да!

2022.01.03 | 09:17

36
Прокопа много го заболя с тия запорирани 200 милиона :) А дано и него да го намагнитят :)
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.03 | 00:21

31
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
Ха хааа

2022.01.03 | 09:16

35
Пак си дишал лепило, а :)
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.01.03 | 01:16

33
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
Аа

2022.01.03 | 09:15

34
На майка ти от раз, от раз :)
✞♥♥♥Крайона

2022.01.03 | 01:07

32
Управляват ни звeрoвe-бългaрoyбийци: uni.su/Hvaqh8
♠Драгyнoв♠

2022.01.02 | 20:42

29
♣♣Сатаната-БОЛШЕВИК-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠: uni.su/hT3w2j
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Мордор Безпощадний

2022.01.02 | 20:41

28
Факт! ♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.01.02 | 20:40

27
Веднъж БAНДИТ, цял живот бaндит! Веднъж KУPВA, цял живот kуpва! Ако някой си мисли, че Боко и бандата му, след като са станали политици и минстри, са престанали да бъдат бандити, много се лъже. Влезеш ли веднъж в организираната престъпност, можеш да излезеш само посмъртно. Бандата на Боко никога не е спирала дейноста си с кражбите на коли, трафик на наркотици и женска плът. Явно хората на Боковата мафия на Калотина са били сменени, а бандита Горанов не е бил информиран своевременно, и са го гепили. Да припомня, че Боко-Българоубиеца е бил в чешки затвор, в Панкрац, осъден на десет години за кражби на коли, трафик на наркотици и женска плът, но СИК плаща на адвокат и го измъкват след осем месеца престой в затвора!: uni.su/h09ywW
ʘ‿ʘГюлчeн

2022.01.02 | 20:39

26
Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW

Добави коментар

Водещи новини