Борисов предупреди Рашков, че ще заведе дело за клевета

  • 04 ноември 2021 12:15

  • 7783
  • 81
© Bulphoto

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се възмути от действията на ЦИК, касаещи пробното гласуване. На екран ще се показват партии и коалиции само до 21-ви номер. а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в фигурира под 32-ри номер. Така по думите на Борисов избирателите на неговата партия не могат да бъдат правилно обучени. Бившият премиер обяви, че държавата е в хаос. Това стана на пореден брифинг в централата на партията. 

"И скочиха срещу броенето на квитанциите. Пипат софтуерът", каза той.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира изказване на вицепремиера и вътрешен министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския за изказването "банката на Борисов".

Борисов: Днес имаме 145 починали - повече жертви, отколкото на война! А те си правят масовки

"Рашков, ако днес не кажеш името на банката, на която аз съм собственик! Незабавно или утре завеждам дело за клевета", предупреди той. 

"Когато Радев е притиснат, пуска Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. В момента те са много притеснени. виждат, че не им се случват нещата и трябва да направят манипулация на изборите", смята още Борисов.

По думите му страхът е породен от това, че всички социологически агенции дават предимство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов не се съгласява и с твърденията, че народът е ограбван от строежа на магистрали, както по-рано днес коментира Рашков. Вместо това той изброи някои от успешните пътни проекти, изградени по времето на правителствата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

"Това просто е една поръчка на Радев, защото губят", продължи да настоява бившият премиер. 

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отбеляза като лъжа и обявеното от Министерския съвет спад на регулираната цена на природния газ.

Тома Биков взе също думата, за да коментира "сложното когнитивно състояние" на служебния министър на вътрешните работи. 

"Злоупотребата, която г-н Радев прави с този човек и вместо той да получи грижа, да бъде ползван предизборно, е крайно неморално", каза той.

А какво по-рано обяви самият Рашков - вижте в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7783 81

Свързани новини

Коментари 81

Добави коментар
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.04 | 20:26

81
Циганина Боко-Българоубиеца и циганина Цецо-Крадеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Циганина Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Цецо Наглецо е израснал и учил под крилото на УБО, на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ Георги Димитров, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! След завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Цецо Наглецо е е едновремено плазмодий, червей и глист, неодушевен предмет, мошеник, лъжец и крадец, специалист по купуване на гласове и интригантство, отвъртителен човек с огромно чувство за малоценност, изявяващо се в подлост, агресия, двуличие и навеждане само пред силния на деня. Цецо Наглецо масон-ислямист гюленист-българомразец.
Гюлчeн до Таню Войвода

2021.11.04 | 20:25

80
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.04 | 20:24

79
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ! Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър. Мошениците Асен и Киро също са гнусни цигани!
☠Дани Каназирева☠

2021.11.04 | 20:23

78
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☞Дрaгyнoв☜

2021.11.04 | 20:22

77
♣♣Сатаната-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠
*Лилянa Пaвлoвa*

2021.11.04 | 20:21

76
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.11.04 | 20:20

75
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
РАДЕВ НЕ Е ПРИТЕСНЕН!

2021.11.04 | 19:52

74
РАДЕВ Е В ПАНИКА! РАЗБИРА ВСЕ ПО ЯСНО ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС!
✈Пeтя от Aвиooтряда✈

2021.11.04 | 13:18

27
Кoлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!

2021.11.04 | 19:51

73
Нито една не се е оплакала. Вероятно ти не си била уважена.
bankqnski CYFNAL ANAL

2021.11.04 | 15:41

68
Животът поскъпна - поредната последица от управлението на ГЕРБ. С темпото, с които растяха заплатите и пенсиите в годините преди ГЕРБ, сега минималната заплата щеше да е над 1400 лева, средната заплата около 3000 лева, а средната пенсия щеше да е 1200 лева, но вместо това дойде ГЕРБ на власт и виждате сами какво е сега

2021.11.04 | 19:37

72
До този по-долу Ако БКП през 46 ти бе оставило кавите, овцете и земята, сега щеше да си съвсем другол Тук ГЕРБ е не при чем.

2021.11.04 | 15:52

70
Приятелю, бедните народи плащат масрафа на богатите. Всяка седмица моите френдове в Щатите получаваха по 600 долара на седмица на човек да гледат телфизора у дома. Борисов не ни раздаде нищо освен на Пеевски и сега ние трябва да плащаме чрез глобалната инфлация Ако ни беше оставил козите, овцете и свинете нямаше да ни се отрази ноп той се постара да ги истрепе през 2018та и 2019та.

Добави коментар

Водещи новини