Карадайъ е в Брюксел

  • 28 септември 2021 12:15

  • 1165
  • 1
Карадайъ е в Брюксел
© Мустафа Карадайъ / Mustafa Karadayi

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, вече е в Брюксел, където ще има срещи с европейски лидери. 

От фейсбук профила му стана ясно, че той е успял да се срещне с Антоанета Асенова (президент на Европейските млади либерали (LYMEC), Дачиан Чолош (председател на групата на либералите) в Европейския парламент и Илхан Кючюк (президент на АЛДЕ).

"Проведохме конструктивна среща и разговаряхме за Зелената сделка и Плана за възстановяване и устойчивост. Обединихме се около тезата, че има нужда от задълбочени реформи в ЕС", каза Карадайъ.

Възможно ли е Радев да не спечели изборите?

Още преди седмица Йордан Цонев оповести, че Карадайъ заминава за Брюксел във връзка със списъка "Магнитски", в който под финансови санкции попадна и бившият депутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян Пеевски.

По темата - чуйте видеото:

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1165 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Thu

2021.09.28 | 13:15

1
Феса нещо се е объркал да хване пътя за Анадола.

Добави коментар

Водещи новини