ДПС: Няма да позволим на Радев и Рашков да нарушават Конституцията и законите

  • 25 септември 2021 12:38

  • 5608
  • 62
ДПС: Няма да позволим на Радев и Рашков да нарушават Конституцията и законите
© Булфото (архив)

Централното оперативно бюро ще издигне, утвърди и регистрира кандидатите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за президент и вицепрезидент за предстоящите избори. Това е решило Движението за права и свободи на свое онлайн заседание на Централния съвет, съобщават от пресцентъра на партията.

На заседанието  са били одобрени  критерии и процедура за номиниране на кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 година. Сред критериите за номинации на кандидати  са да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на Движението за права и свободи и на либерализма, информират още от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

По време на заседанието бе направен анализ на актуалната политическа ситуация по области и бе приета декларация, която осъжда остро всяко погазване за Законите на страната и Конституцията на Републиката.

В петък, когато ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се регистрира за изборите в ЦИК, лидерът на партията Мустафа Карадайъ обвини министърът на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския в "полицейски произвол" около изборите на 11 юли.

„Президентът Радев няма как да не знае, а може и да участва в указанията към служебния министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, който абсолютно съзнателно и целенасочено погазва конституционни права на български граждани от една страна, ограничавайки ги и да могат да гласуват, с органите на реда. А от друга страна нарушава и човешки права на български граждани, унижава български граждани, има достатъчно факти – следене, унижение, събличане на хора, обиски по домове, в коли, по улицата...Това е партиен апарат“, каза Карадайъ след регистрацията на партията за предстоящите избори 2 в 1.

Рашков към ДПС: На голи твърдения не вярвам

ЦС на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с прие и декларация, в която се казва, че Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с осъжда остро всяко погазване на Конституцията и законите на страната, както и нарушаването на защитените с международни договори граждански и политически права на гражданите и предупреждава, че няма да позволи използването на държавния репресивен апарат за предизборните цели на президента и неговите министри.

"На предходните избори силовият министър на президента Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския се включи активно в предизборната кампания и използвайки методите на комунистическия режим, припомни най-ужасяваща част от историята на 20 век", гласи декларацията.

Масово членове и симпатизанти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, като партийни функционери, кметове или служители в общински администрации, бяха подлагани на непрекъснат полицейски тормоз, извършваха се обиски, арести, в нарушение на законите на страната. Полицейските служители принуждаваха хората да подписват протоколи, че няма да се занимават с предизборна кампания, че няма да разпространяват предизборни материали, при положение, че партийните функционери имат основно задължения да участват активно в предизборната кампания и в предизборните мероприятия. Абсурдна беше ситуацията и при служителите от общинските администрации, които бяха възпрепятствани да изпълняват основните си задължения по организиране на изборите.

МС реши: Бойко Рашков ще отговаря за изборите

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще наблюдава внимателно този процес и няма да позволи нито на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, нито на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския да нарушават Конституцията и законите на страната", заявяват от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Обръщамe се към всички български граждани да бъдат смели и открито да се противопоставят на беззаконието и своеволията на самозабравили се министри. Демокрацията зависи от всеки един от нас и ние трябва да сме отговорни пред бъдещето на страната си", гласи още текстът.

Радина Лазарова
5608 62

Свързани новини

Коментари 62

Добави коментар

2021.09.25 | 16:30

62
Българският президент и неговото протеже нарушават Конституцията. Жалко, че етническите българи си мълчат. Както се казва"Царят /Радев/ е гол", както и слугите му, но само Карадайъ посмя да го каже.

2021.09.25 | 16:30

61
Българският президент и неговото протеже нарушават Конституцията. Жалко, че етническите българи си мълчат. Както се казва"Царят /Радев/ е гол", както и слугите му, но само Карадайъ посмя да го каже.
Драган

2021.09.25 | 16:23

60
Турчина, няма да разреши на БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ И БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, Е това е заплаха. Да бъде арестуван или да си ходят. Тошо е бил прав..
Турчинн бг

2021.09.25 | 16:16

59
Ей ходете си при ердоган.долу ръцете от България и Данчо ментата да не се пеняви много...че...
Турчин от Вг

2021.09.25 | 16:14

58
Ей не те ли срам бе подлога на доган.Вън от България ходете си при ердоган
иван иванов

2021.09.25 | 16:11

57
До сега защо мълча ? Вие сте виновни Радев да е президент .
иван иванов

2021.09.25 | 16:07

56
До сега защо мълча ?
Лиляна Симеонова

2021.09.25 | 16:04

55
Коя конституция, турската ли?
ОПГ ГРОБ - ДПС В ЗАТВОРА

2021.09.25 | 16:00

54
По света презират токсичната Тиква и всячески избягват вземане-даване с нея. Ердоган му посочваше къде да застане като на кученце и тулупът въртеше опашка като гладен помияр. А АЛДЕ, помиярите, които се прегърнаха с Доган сега вече съжаляват за това. Вчера резаните от ДПС бяха жестоко критикувани от представителя на европейските им "партньори".
Чиба,

2021.09.25 | 15:50

53
Читак гнусен! Отивай си в твоята родина Турция!

Добави коментар

Водещи новини