В ГЕРБ няма страх от Кирил Петков. Очакват "ченгеджийски" номера от Рашков

  • 16 септември 2021 12:49

  • 3767
  • 21
© Novini.bg

Как така като има стачки и протести срещу служебните министри, Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на вика, че са организирани, а не граждански? Това коментира Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във връзка с предупреждението на президента, че срещу новия служебен кабинет може да има съпротива. От партията на бившите управляващи дадоха пресконференция, в която коментира назначението на поредното временно правителство.

Биков бе категоричен, че протестите в сектор „пътища“, в здравеопазването и туризма, са справедливи.

„В случая с регионалното министерство хората просто си искат парите от държавата, която е поела ангажимент. Когато ние си поемахме ангажименти – си ги изпълнявахме“, заяви той.
Междувременно от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат забележки към състава на служебния кабинет. Те са очаквали поне шестима министри да бъдат сменени.

Заради „тежки провали в сектора“ според ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е трябвало да си отиде Андрей ЖивковАндрей ЖивковАндрей Живков е роден през 1971 г. в град Ботевград. Завършва средното си образование в 1-во Единно, енергийният министър.

„Ако българската индустрия загуби милиони, то определени хора спечелиха милиони и това е очевидно“, посочи Биков.

Голяма съпротива има у ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за оставането на Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има в служебния кабинет. Те виждат пълен провал на ваксинационната кампания, за разформироването на Националния оперативен щаб и саморазправата с лекари, които са изнесли управлението на коронакризата на гърба си.

Биков спомена и обявяването на гладна стачка на работещи в Спешната помощ. Обърна внимание и на съмненията за лобизъм за изграждането на частна болница с държавни пари.

Споменатите вече протести в сектор „пътища“ и провала на пътните проекти дават основание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да искат Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 вън от служебния кабинет. Същото важи и за Стела БалтоваСтела БалтоваСтела Балтова е служебен министър на туризма в кабинета на Огнян Герджиков. С указ на, която остава в Министерството на туризма.

ГЕРБ захапа служебния кабинет: Какво точно свърши толкова, че Радев така го хвали?

Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си пък е другият министър, към който има забележки.

„Вместо 40 милиона за кино - 0 лв; блокиране на Закона за кино индустрията“, посочи Биков.

Той каза, че през юли, месец след встъпването в длъжност на Минеков, в Министерството на културата са си раздали бонуси в политическия кабинет на министъра. В същото време обаче при актуализацията на бюджета били забравени мерките за сектор „култура“.

Оставането на Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска в Министерството на отбраната също тревожи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те обърнаха за пореден път внимание на случая със смъртта на лейт. Тодор Манчев, открит мъртъв в спалното помещение на полигона „Ново село“. Първоначалната версия беше самоубийство, но след ексхумация на тялото се проверява и самоубийство. А от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в настояват, че военният министър дължи отговори. И предупреди, че отговорността пада и върху Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

ГЕРБ иска истината прикрива ли се убийство на лейт. Манчев, питат за това и Румен Радев

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския също не бе пропуснат от бившите управляващи. Биков коментира, че няма как да бъде сменен „председателят на предизборния щаб на Радев“.

„Приемаме оставането на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския като знак, че и през тази предизборна кампания нашите министри ще бъдат подложени на натиск със старите ченгеджийски похвати. Ще има пак разкази „кой на някое място са били подслушвани, но аз няма да ви кажа имената“.

В доклада на Хаджигенов няма данни за незаконно подслушване. Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския лъжете. Надявам се да измислят по-оригинален сюжет този път, защото този се изхаби“, заяви още Биков.

„Смятаме, че несменянето на тези хора оттук нататък пренася отговорността от тези сектори върху Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на“, обобщи той.

По отношение на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на бившият депутат бе категоричен – ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма притеснения. В партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г очакват техен проект да е повод за отлив на избиратели от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

И още - излизането на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на от изпълнителната власт, Биков определи като бягство.

„Избягаха от служебното правителство вероятно от една страна, за да не понасят негативи, а от друга - да ползват администрацията за своя политическия проект“, допуска бившият депутат.

Биков заключи, че в новия служебен кабинет има „два вида министри – предлагачи и разказвачи“.

Още за актуалните политически събития - чуйте и в това видео: 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3767 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Thu

2021.09.17 | 09:27

21
Ченгетата и комунистите са в герб.
аууу

2021.09.16 | 19:30

20
Бойко ще е при бай Ставри , Ще отговаря за чекмеджета и Барселона и много други неща. Президента ще бъде преизбран ,защото не е като оня самохвалко и ревльо Бойко. Крайно време е медиите да спрат да ни занимават с този престъпник и бъдещ затвпрник.
Какво направи служебното правителство?

2021.09.16 | 14:21

12
Свалиха и убиха военния пилот,застреляха военния офицер на полигона,вдигаха цените на всичко двойно и тройно!!! Ха,да ви е честито!! Стягайте коланите,че 97-ма е на вратата!
ОТКРАДНА МАГИСТРАЛА

2021.09.16 | 18:39

19
ХЕМУС ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! И СТОТИЦИ ПО МАЛКИ ОБЕКТИ И ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ!!!
ОТКРАДНА МАГИСТРАЛА

2021.09.16 | 18:39

18
ХЕМУС ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! И СТОТИЦИ ПО МАЛКИ ОБЕКТИ И ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ!!!
ОТКРАДНА МАГИСТРАЛА

2021.09.16 | 18:39

17
ХЕМУС ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! И СТОТИЦИ ПО МАЛКИ ОБЕКТИ И ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ!!!
ОТКРАДНА МАГИСТРАЛА

2021.09.16 | 18:39

16
ХЕМУС ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! И СТОТИЦИ ПО МАЛКИ ОБЕКТИ И ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ!!!
ОТКРАДНА МАГИСТРАЛА

2021.09.16 | 18:39

15
ХЕМУС ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! И СТОТИЦИ ПО МАЛКИ ОБЕКТИ И ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ!!!
Сандра

2021.09.16 | 14:42

14
Сега Рашков ще се разчекне до изборите от измислици.

2021.09.16 | 14:28

13
Нещо не схващам. Преди ден ги питат, двамата и те казват. 0ще сме министри, и докат0 сме, ще изпълняваме задълженията си. Демек нищо не знаят, И изведнъж на другия ден решиха да правят проект, А, между другото изтече информация, че преди дни при Радев министрите се събраха уж да отчитат дейност, а е ставало въпрос точно за новия проект. Е, как бе мили, нали България ви беше в сърцето, защо, нали бяхте незаменими страхотни, невиждани министри, защо ви махна Радев. Може би сте некадърни ли какво. А за протокола.Петков още е с двойно гражданство, подал е документи на 19 Август и отговора, ще дойде Ноември. Василев е с много висящи дела в Лондон за измами. Спецов е откраднал ДДС за милиони, Рашков е с 19 имота и парим по банки.Това са хората с които Радев работи. Същото е и със съветниците му. Всички от бившата ДС, Узунов с пликовете и бележките...Сега хората разбират, не са глупави, след, като смениха всичко в държавата, всички служби, области управители, всичко в МВР, Данс, правят безнаказано каквото си искат. Еднолична диктатура. насадиха в медиите, че тези двамата са вундеркинди, че имали голямо одобрение, по платените медии всеки ден ги показваха и сега хоп, проект. Е, да де, ама забравяте най важното, НАРОДА. Той видя, че всичко е пушилка. Това,което свърши правителството и парламента, беше единствено, да актуализира бюджета за да закрепи Радев. Изтеглят заем, който ние ще връщаме. Нищо друго не направиха псевдо-успешните. И постигнаха скок на всички цени, ток, парно, вода, газ горива, безработица, инфлация. Сега народа започва да тегли спестяванията си, които натрупа за 10 години благодарение на управлението на Борисов. народа събра 90 милиарда по банки, и сега ще тегли да му дойде акъла. Логичното заключение е, на изборите Радев да бъде двойно наказан с двойна голяма победа за ГЕРБ, за да може до 2024 г. да бъде завършена магистрала Хемус, лекарите да получат двойни заплати и т. н. А Борисов обещае ли нещо то е изпълнено.

2021.09.16 | 14:15

11
Абе къде е Рашков дамаджаната
лай..

2021.09.16 | 14:07

10
от това менте и нагло но майсторскии използваш неистини селски бек, никой не го е страх, а обратното, нека има такива карикатури повече да е видно кой, кой Е!!!!!
пу да ева

2021.09.16 | 13:55

9
гнусния ти плужек
каквото са правили

2021.09.16 | 13:49

8
каквото са правили очакват същото да им правят.
alf

2021.09.16 | 13:37

7
милиционери очакват ченгеджийски номера уау каква новина от преди 30 + години
я млъкни и се засрами

2021.09.16 | 13:36

6
Как изнесе коронакризата НОЩ на гърба си?С яките пачки ,които им дадохте ли?Нищо не свършиха,хората умираха по стълбите!Сега правите всичко възможно да саботирате Кацаров и другите от служебното правителство,които разкриха крупни кражби.

Добави коментар

Водещи новини