Р. Петков с обвинение към Каракачанов за трагедията с българи в Кот д'Ивоар. ВМРО лидерът ще го съди?

  • 15 септември 2021 19:20

  • 2483
  • 9
Р. Петков с обвинение към Каракачанов за трагедията с българи в Кот д'Ивоар. ВМРО лидерът ще го съди?
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Жертвите днес, са жертви на корупцията на Каракачанов. Това се посочва в коментар на председателя на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод информация в публичното пространство, че преди година Кот д’Ивоар купува от София два Ми-24, с какъвто сега се разбиха трима българи, съобщиха от пресцентъра на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка.

„Изнесената информация за продадени самолети аз не мога да потвърдя или отхвърля, но по-скоро считам, че е вярна. Прокуратурата на България мълчи за корупцията при Каракачанов. Лично съм внесъл цялостен обем от информация, включително секретни и дискретни писма относно ремонта на L – 39. Жертвите днес са жертви на корупцията на Каракачанов. Това обществото трябва да го знае. Най-вероятно обществото го знае“, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Военен хеликоптер е свален в Кот д'Ивоар, на борда вероятно са били трима българи

По думите му обаче Прокуратурата не го знае. „Ей затова Гешев и Ко трябва да си отидат незабавно, защото прикриват престъпления вече костващи човешки животи“, подчерта още Петков.

Другата позиция 

Гавра е да използваш тази тема за политически пиар. Хеликоптерът е продаден през 2011 г. Явно ще се срещнем в съда! Това написа във „Фейсбук“ лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и бивш министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по повод обвиненията на Петков, че той стои зад продажбата на хеликоптера, с който стана трагичния инцидент в Кот д'Ивоар, при който починаха и наши сънародници, съобщиха от пресцентъра на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Г-н Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отново лъже. Какви хеликоптери, какъв Кот д'Ивоар?

Нека се смирим пред смъртта на нашите сънародници. Гавра е да използваш тази тема за политически пиар. Не зная дали жегите или количествата питиета са причината за тази долна инсинуация на г-н Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, но като бивш министър на отбраната съм длъжен да заявя категорично, че през моя мандат от май 2017 г. до май 2021 г. никакви хеликоптери или самолети, собственост на МО, не са били продавани на никоя държава или частна фирма", посочва Каракачанов.

"Ако въпросният любител на облекчаването в шадраваните си беше направил труда да се разрови по темата, то щеше да разбере, че въпросният хеликоптер е продаден през 2011 г.
Явно следващата ни среща с г-н Петков ще е в съдебната зала!, пише още той.

Радина Лазарова
2483 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
вуйчо

2021.09.15 | 20:15

3
Протестърите се чудят как всеки ден да са в новините.
татко

2021.09.16 | 06:23

9
педалите като горния се чудят как всеки ден да лапнат немита пишка.

2021.09.15 | 20:23

5
Остроумен си, готин си! Благодаря ти!

2021.09.15 | 20:26

6
На каракачанското говедо никой не може да му търси сметка. Той вече два парламента не е във властта. така че Дамаджаната да преглътне алкохолните си стомашни изпарения. Пръднята му е кьорфишек!
Напротив,

2021.09.16 | 06:23

8
на каракачанското говедо има много сметка да му се търси за престъпленията в парламента, който то крепи 4 със златен пръст, както и за дерибействата му в министерството на отбраната, колкото и да ви се ще на вас, доносниците от МВРО да не ви закачат :))))
тошо

2021.09.15 | 22:38

7
Манекен Пис пак в новините!
ТИНТИРИ МИНТИРИ

2021.09.15 | 20:22

4
РУМЕН ДАМАДЖАНАТА е бивш министър, обречен да изпие още някоя дамаджана с алкохол. Алкохолът не прощава. Той е безпощаден килър.
бате

2021.09.15 | 19:40

2
Пикльото шкембе войвода се чуди как да е всеки ден в новините.
чиче

2021.09.15 | 19:36

1
Пикльото Руменчо се чуди как да е всеки ден в новините

Добави коментар

Водещи новини