Николай Василев предложил Асен Василев да не е финансов министър в проектокабинета на ИТН

  • 10 септември 2021 18:00

  • 5633
  • 9
Николай Василев предложил Асен Василев да не е финансов министър в проектокабинета на ИТН
© БТВ

Не става дума за разочорование или сърдене. За мен беше чест, че първата политическа сила на изборите се е спряла на мен карто кандидат за министър-председател. Това каза в предаването "Лице в лице" кандидатът за премиер в първото проектоправителство на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон в отговор на въпрос разочарован ли е, че не е станал министър-председател.

Със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се познавам отдавна, между нас приликите са огромни, а разлики в идеи и визии – почти няма, заяви Василев.

Не съм бил част от изграждането на партията, но по различни поводи през годините съм се виждал с хора от партията. Моята причина да се включа е, че там открих много почтени хора, професионалисти. Там не съм открил никакъв популизъм и социализъм. Те са десни, реформатори, като мен, тоест аз смятам, че съм много подобен на тях, отбеляза той.

Василев разкри, че до два дни преди изборите решениеето в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" е било, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Николай Денков трябва да са в проекта за кабинет.

Много седмици преди изборите със служебните министри беше говорено. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в многократно ми е казвал, че той има положителна оценка за тяхната работа и обезателно тримата трябва да бъдат фиксирани в проекта за кабинет. Така беше до два дни преди изборите. Смятам, че с тях можеше много добре да се работи, но според мен техните виждания са прекалено леви и популистки. Т. е. с тях може да се работи, но не в сферата на финансите. Човек като мен не може да има ултрапопулисти за финансови министри. Пред мен имаше няколко часа, в които, ако от партията ми бяха наложили Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на да е финансов министър, не знам дали щях да приема и дали нямаше да се оттегля аз, поясни кандидатът за премиер в първото проектоправителство на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Мое беше предложението той да не е министър на финансите в проектокабинета и очевидно то е било утвърдено от ръководството на партията. Въпреки това те бяха поканени в кабинета, но в други министерства, добави Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон.

Проф. Герджиков: Кирил Петков и Асен Василев имат много голям капацитет, може да се пришият и към съществуваща партия

Това щеше да бъде най-реформаторското и най-модерното правителство на българския преход, заяви той.

По думите му проектокабинетите на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не са били подкрепени по най-различни причини. През това време в политиката ни всеки беше срещу всеки и никой не подкрепи никой друг, каза още Василев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5633 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ЗА ПО УМНИТЕ Е ЯСНО

2021.09.10 | 22:09

9
ЗНАЕГО ЩО ЗА БОКЛУК Е!

2021.09.10 | 18:57

7
Несериозно е доведения от дс за министър да ни оправя по времето на царя и ни "оправи",де!Но и към днешна дата да се натиска ,оставил недооправено за крадене ,а Слави го харесъл защото самия той е трап.
Славуца го е "харесал"

2021.09.10 | 19:15

8
защото славуцевите кукловоди са му го спуснали.
Малкият мук

2021.09.10 | 18:57

6
Крадецът-приватизатор от две поредни правителства, който гепи толкова, че има неработещ "инвестиционен фонд" и вече 20 години пръска наши пари на загуба и почти не е обеднял.

2021.09.10 | 18:16

2
Кой е по - голямо нахално гавно ? Плевнелиев или Н. Василев ?
Ще ме извинявате, но

2021.09.10 | 18:55

5
Тиквака нема равни, нито по нахалство, нито по говняност.

2021.09.10 | 18:20

4
С Борисов са в челната тройка !

2021.09.10 | 18:19

3
Да предложиш това крадливо лилипутче като Малкия мук за премиер , трябва да си най - големия идиот българофоб в света !

2021.09.10 | 18:14

1
Важното е никога да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

Добави коментар

Водещи новини