Николай Василев: Не съм обвързан с ДПС, срещу мен бе насочен приятелски огън отдясно

  • 16 юли 2021 13:00

  • 7099
  • 48
© Булфото

ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и предложеният от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за поста министър-председател в проектокабинета Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон дадоха съвместна пресконфереция в БТА, предаде репортер на Novini.bg

Както е известно, проектокабинетът, заявен от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, предизвика политически сътресения в страната, след като обяви, че няма да търси коалиция с никоя от другите партии и възнамерява ИТН да управлява самостоятелно страната. Номинацията за премиер в лицето на Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон пък срещна бурна съпротива сред партиите, които дори изхазаха хипотези, че Василев е всъщност предложение на ДПС, а не на Трифонов.

За да свали политическото напрежение, лидерът на ИТН обяви вчера чрез публикация във Фейсбук, че оттегля кандитадурата на Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон и допълни, че проектокабинетът му ще бъде "ревизиран".

Слави Трифонов: За мен най-важно е да се "изчегърта" моделът ГЕРБ! Оттеглям кандидатурата на Николай Василев

,,Най-напред искам да благодаря на ИТН, на ръководството на партията и нейния лидер Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за голямото доверие заради номинацията ми за премиер. През последните два месеца имах възможност да опозная по-отблизо Слави и партията, което беше доста полезно и положително, тъй като се запознах с големи професионалисти'', каза в началото Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон.

Искам да благодаря и на многото хора, които ме подкрепиха през медиите, макар че освен мен, няма нищо друго общо с НДСВ. Имах възможност да комуникирам и да опозная по-отблизо другите 17 кандитати за министри. Надявам се този проект да не е завършил за повечето от тях. Ако бяхме получили подкрепа, това щеше да е най-модерният и реформаторски кабинет през българския преход. Щяхме да предложим честно и прозрачно управление, правителство с ДНК за бъдещето, допълни Василев.

,,Българското общество се убеди, че нашата нация има почтени хора и добри професионалисти. Следвах тактиката на ИТН и досега не съм имал възможност да говоря с вас, затова днес реших да не се крия и да отговоря на всичките ви въпроси'', каза още той.

Снимка: Булфото

,,Срещу мен се насочиха доста цунамита, които се неутрализираха взаимно. Не смятам, че съм пострадал от тези атаки. Атаките срещу мен за "Булгартабак" бяха 100 пъти по-силни'', заяви Василев и подчерта, че не се чувства обиден от факта, че е бил част от НДСВ.

Как да си обясним крачката назад на Слави Трифонов?

Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон обаче призна, че го обиждат твърденията, че е продукт на ДПС.

Това ме обижда. Бил съм част от Тройната коалиция, защото нямаше друга коалиция, която да гарантира влизането на България в ЕС. Аз съм и единственият човек в България, който е уволнил Делян Пеевски, припомни той и добави, че не е зависим нито от ДПС, нито от някое задкулисие.

Той допълни, че е разочарован и от това, че е получил атаки от десния спектър, което определи като "приятелски огън".

По думите на Василев, ако бе станал министър-председател, щеше да защитава ценностите на всички десни партии в България, най-вече по отношение на върховенството на закона, тъй като най-големия проблем за българската икономика е съдебната система.

Снимка: Булфото

Свободата за бизнеса е нещо изключително важно, защото човек не трябва да се страхува, че някой ще му отнеме бизнеса или държавата ще го рекетира, поясни той.

По време на пресконферецията стана ясно, че именно Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон е авторът на идеята за приватизацията на ББР, тъй като такава му е била позицията още от 2002 г.

,,Тази банка не е постигнала нито една от целите си, за които е била създадена. Тя никога не е била нужна според мен'', посочи Василев.

В понеделник Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в прочете своите 14 приоритета. В този документ има около 300 приоритета и дори 14 да прочета, ще има повече липси, отколкото ползи. Ще споделя днес само пет - щях да предложа намаляване на данък печалба, данък върху доходите на банкови лихви, намаляване на ДДС, единна ставка за всички сектори от 20 на 18%. Щях да предложа бюджет за 2022 г., но без дефицит. Само едно смело и реформаторско управление може да гарантира едно бъдещето на фискалната политика. Вие мен трябва да ме познавате като най-сериозният бюджетен ястреб в България. Щях да наложа своето специално ноу-хау в борбата с мръсните пари. В документа пише, че бих искал пенсиите да се подобрят с 35%, но по друг начин. Щях да предложа рязко да се повишат заплатите на медицински работници, учители, университетски преподаватели, прочете част от своята програма Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон.

На питане каква ще бъде ролята му оттук-нататък Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон отговори, че ще остане близък приятел с членовете на ИТН и със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и когато е необходимо, ще дава експертната си помощ.

Изборите приключиха, задава ли се нов провал на бъдещия парламент

На друг журналистически въпрос какво смята за идеята за българските космонавти Василев изрази мнение, че "идеята не е лоша, защото България заслужава да има своите астронавти".

Бих искал да кажа добри думи за тримата министри, които бяха поканени (на финансите, на икономиката и на образованието, б.р.). Те са положителни герои, имаме много общи неща, освен биографии. Имаме и своите разлики, обясни Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон и разкритикува службеното правителство, че не му е работа да променя данъчната политика.

,,Ако не бяха световните медии, как щяхме да разберем, че е повишен данък печалба на 15 процента?! Служебното правителство може да каже, че ще изпрати ракета на Плутон, но не може да го направи'', влезе в космическата тематика Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон.

Христо Иванов: Правителство на малцинството на ИТН ще е целувка на смъртта

Относно Планът за възстановяване Василев заяви, че "продължаваме да не го внасяме и пак оставаме на опашката", което не е хубаво.

България прекалено много се е концентрирала върху милиардите, които идват от европейските средства и не се обръща на десетките милиарди от националния бюджет, добави още той.

Владимир Василев
7099 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар

2021.07.16 | 15:14

41
Вече се видя, че Тошко и ИТН са въздух под налягане! Компресорите, които ги напомпват са в Дубай, Белград, Сараите и Кремъл. Но и те не могат да ги донадуят така, че хората пак да им повярват! От повредената система започна да излиза райски газ и голямата част от публиката на "суверена" не може вече да спре да се смее.
Е

2021.07.16 | 16:44

48
То си беше ясно отдавна, ама за някои им трябва повече време.
Daa

2021.07.16 | 15:46

44
Точен анализ

2021.07.16 | 15:16

42
Вече се видя, че гербавия троляк без Цвъки Мозака сте гола вода, аре оттичай се и ти.
Не знам защо,

2021.07.16 | 15:49

45
ама май никой не харесва пyтките от НДСВ, нищо че са много "образовани" и "успели на Запад". Защо ги мразите толкова, бе, хора?
Защото

2021.07.16 | 16:42

47
Знаят как да забогатеят на гърба на лековерните българи, гласували за партии като ИТН, мутри, трио- дуо и деБъ.
Безгръбначно

2021.07.16 | 16:40

46
Що е то? Николай Василев е отговорът. Не можа да докопа ББР и сега ще пробва с втория екип на ИТН и другите отровители на България.
Какво шмъркаш, ве, говньо?

2021.07.16 | 15:00

31
Ти си малкия мук, продавачът на българския интерес в знакови сделки за много кинти като Майкypософт и бТК (зад те6е е), от които откраднахте повече от милиард. Мри, уроде.

2021.07.16 | 15:17

43
Шмърка не бело, а кафяво тоя.
Mitaka

2021.07.16 | 15:00

32
Славчо, не ставате, прибирай цирка нови избори и сте последни
До Mitaka

2021.07.16 | 15:14

40
Искаш си Тиквата,нали

2021.07.16 | 15:13

39
MНЕМА ТАКЪВ ШУТ....a Трифонов изнудвал зa 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.07.16 | 15:13

38
Mутратa Трифонов изнудвал зa 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.07.16 | 15:13

37
MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.07.16 | 15:12

36
А Дпс и ИТН, вече се сгодиха. Ива Митева в тесни връзки с Дпс от 20 години приближена на Хр. Бисеров. А и заедно гласувахте всички неща в отишлия си парламент и им позволихте доста секции в Турция..ЛОША НОВИНА ЗА ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ, БОЙКО КАЗА ОТ ДЖИПКАТА ЧЕ АКО УПРАВЛЯВА ЩЕ ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ С 40%...ХОХО ДИКОВ НАРОДА ГЛЕДА ПАРАТА ПАК ВИ ГО НАБИ БОЙКО. АМИН

2021.07.16 | 15:12

35
партиите на статуквото, а за един ПРИЯТЕЛ ПИТАМ...КАТО ПРИПОЗНАВАТЕ, МАНОЛОВА О ДОНЧЕВА, КОИТО СА СУПЕР СТАТУКВО, ЧЕ И ГЛАСУВАХА ЗА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА. Ами аз ще ви кажа. Защото Славчо е мутра, приятел на времето с мутрите Илия Павлов и братя Василеви и след, като бяха убити един по един, сега ги замени с Цветан Василев, ТОЛКОЗ

Добави коментар

Водещи новини