Илияна Йотова ще отличи български ученици, участвали в Международната награда на херцога на Единбург

  • 09 септември 2021 16:49

  • 248
  • 2
Илияна Йотова ще отличи български ученици, участвали в Международната награда на херцога на Единбург
© Булфото (архив)

На 10 септември, петък, в 14.30 часа в Националния исторически музей вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще отличи 31 български ученици-участници в Международната награда на херцога на Единбург.

Наградата на херцога на Единбург е утвърдена международна програма, в която младежи на възраст от 14 до 24 г., с помощта на лидери, постигат цели, поставени от самите тях. В трите нива на програмата – Бронз, Сребро и Злато, младите хора предизвикват себе си в различни сфери и така придобиват умения и качества, които допринасят за тяхното личностно развитие и активно участие в общността, в която живеят.

Наградата на херцога на Единбург в България се провежда под патронажа на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Вицепрезидентът: Съединението е урок по достойноство. Съединението е пример и отговорност

Константин Тодоров
248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.09.09 | 17:43

2
Мен глупака от долу не ме интересува как ви нарича , но шампоана ви особено много.
Серджо, Москва

2021.09.09 | 17:12

1
Браво другарко идиьотова, Отличаването на децата е по-важно като пиар, във днешното време на политическа, парламентарна криза в която сте престъпно винова с радев, с вигнат юмрук, до когото стояхте на входа на президентсвото. Това от ваша страна е цинизъм!

Добави коментар

Водещи новини