Ива Митева прекрати днешното пленарно заседание

  • 08 септември 2021 16:21

  • 3205
  • 10
Ива Митева прекрати днешното пленарно заседание
© Булфото (архив)

Председателят на парламента Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше прекрати днешното пленарно заседание. Това стана след като депутатите приеха процедурното предложение на Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за прекратяване на работата по бюджета на Държавното обществено осигуряване /ДОО/ в пленарна зала и извънредно заседание на комисията по бюджет и финанси.

Днес депутатите отново не приеха докрай текстовете от актуализацията на бюджета на ДОО за тази година.

Ново 20: Минималната пенсия от 370 лв. и преизчислението със стажа да се отложи за 25 декември

По-рано председателят на бюджетна комисия Любомир Каримански от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" представи пред депутатите нови разчети по приходната и разходна част на бюджета на ДОО, след което народните представители излязоха в почивка по искане на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". В

почивката те трябваше да се запознаят с новото предложение на бюджетна комисия. То предвижда от 1 октомври да влязат в сила разпоредбите относно антикризисната мярка от 120 лева добавка към пенсиите до края на 2021 г., както и обезщетението за гледане на дете до две години от 650 лева, а от 25 декември 2021 г. минималната пенсия да се увеличи на 370 лева, максималната - на 1500 лева, както и да се преизчислят пенсиите с коефициент от 1,35 за всяка година действителен осигурителен стаж.

В хода на разискванията дали да продължат работа в зала или да се свика спешно заседание на ресорната комисия по бюджет и финанси, от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" настояха работата да продължи в зала.

От "Изправи се БГ!Ние идваме!" също настояха заседанието да бъде прекратено и поискаха изслушване на министъра на туризма заради протеста по повод въведените мерки за борба с коронавируса. Искане за прекратяване на днешното заседание направи и председателят на бюджетната комисия Любомир Каримански /ИТН/.

Обратно становище направи депутатът от левицата Георги Свиленски. "Днес трябва да го свършим, а не да правите комисии всеки ден, защото края на този парламент е дошъл и няма смисъл да го бавите, защото правите агонията още по-голяма. Никой няма да ви прости и лъжата и лицемерието към българските пенсионери, ако промените това, което гласувахме вчера", посочи народният представител.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на попита кой е предложил датата 25 декември. "Вие предложихте и вчера приехме - 1 октомври. Днес предлагате 25 декември, утре може да предложите 15 януари", коментира Биков. "В момента правим първата крачка към финансова криза на държавата. Вие сте отговорни за това и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който може да внесе всички антикризисни мерки с решение на правителството, ако имаме президент мъж, но нямаме такъв", каза депутатът.

В отговор Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., председател на ПГ "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" заяви, че Биков си е позволил да говори откровени лъжи от трибуната при положение, че вчера именно ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са вкарали бюджета в този "калпав" вариант и са приели три различни неща.

"Да, г-н Биков, държавата отива към стена, в която вие я засилихте, защото вие бяхте некадърни и когато управлявахте, некадърни сте и когато не управлявате", добави Йорданов.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с каза, че не е забъркана никаква каша и няма колизия между отделните текстове. "Имаме възможност да изберем между кумулативно действие на всички текстове и около 450 млн. лв. допълнителен дефицит в ДОО, който трябва да бъде финансиран с допълнителен трансфер от Закона за бюджета, въпросът е да го изберем", уточни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3205 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.08 | 16:41

1
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:56

7
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:09

2
Важното е никога да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

2021.09.08 | 20:03

10
6 дати е.а потката майна.
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:56

6
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:23

3
Никога , ама никога не забравяйте престъпленията , кражбите , убийствата , побоищата , идиотщините и простотиите на Борисов и режима му през 12 - те години упрвление ! СЪД и ЗАТВОР , КОНФИСКАЦИЯ !

2021.09.08 | 20:02

9
Гн Цонев,вие бъркате политиката със хазарта.Гн Асен Василев дълбоко ви бръкна в задниците и ви стопира кранчетата за милиярдите.
долните гейбераски троляци

2021.09.08 | 18:07

8
са изпушили от страх и бой от началниците :))) бегайте от потъващия кораб на гейберастията, муньовци, нема да се върнат тиквените години.
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:56

5
Еби си майката, подлого черепарска!

2021.09.08 | 17:54

4
Еви си майката, копеуе бедно

Добави коментар

Водещи новини