Кирил Добрев: БСП ще върне мандата, ще гледаме моноспектакъл на Нинова

  • 02 септември 2021 13:54

  • 3731
  • 4
© Булфото

Има два варианта пред БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - единият е да върнем мандата, другият - излъчим кандидат-премиер. Той трябва да е надпартиен. Това заяви депутатът от от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Александър Симов преди заседанието на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, предаде репортер на Novini.bg.

„Към момента не сме обсъждали кандидат за премиер“, уточни той.

За повече преговори обаче не можело да става дума, тъй като всички партии вече ясно и категорично са заявили, че няма да подкрепят кабинет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Нинова: Трите партии на протеста не искат редовен кабинет и стабилно управление

„Партиите на протеста саботираха процеса. Ние сме автентичната партия на протеста. Партиите на протеста показаха, че не искат да има стабилно управление. Имам съмнение дали другите някога са били такива“, посочи Симов.

Кирил Добрев заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са на финала на един логичен завършек.

По думите му лидерът на БСП не може да обедини хората в собстветата си партия, а иска да обединява всички партии.

"Преговарящите казаха, че с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е нямат проблем, но имат с лидера ѝ. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за 6 години се готви за премиер и е време да поеме тази отговорност, затова е логично да бъде номинирана за министър-председател и тя да поеме отговорност. Предполагам, че днес ще върне мандата след толкова дни унижения, които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е инкасира. Остава да стане ясно кой ще плати сметката от всичко, случило се през последните месеци. Влизам вътре, за да изгледам един моноспектакъл от Нинова", обяви Добрев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3731 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Трифон / Трифонов

2021.09.05 | 17:07

4
Песерюго!
КрНиколова

2021.09.02 | 18:00

3
Никола
Как

2021.09.02 | 15:57

2
Как този боклук го държат още? Милионер не е за соц.партия да бъде другаде.

2021.09.02 | 14:19

1
кво каза?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини