Свиленски с атака към президента: Подкрепя ли Радев партия на министрите си срещу БСП?

  • 01 септември 2021 17:32

  • 3757
  • 8
Свиленски с атака към президента: Подкрепя ли Радев партия на министрите си срещу БСП?
©

"С изявлението на премиера Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен е факт, че се готви политически проект на министрите Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Тук е много интересна позицията на президента Радев, защото премиерът и двамата министри са назначени от него. Той подкрепя ли този проект и действията на премиера, който казва, че би гласувал за него? Това коментира пред БСТВ зам.-председателят на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Георги Свиленски, цитиран от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Преди няколко дни чухме, че е благодарен на българските социалисти, които са го подкрепяли и работили за избора му. Сега едно такова изявление от неговия служебен премиер не вярвам, че радва българските социалисти", припомни Свиленски.

Кирил Петков разкри ще се кандидатира ли за президент

По думите му през годините са се правили много политически проекти - едни на гърба на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, други покрай БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, но всички те са били неуспешни. Според Свиленски е по-добре парламентарните и президентските избори да се проведат заедно.

"Ако са разделени, ще трябва три недели да пращаме българските граждани на избори, за които не нямат вина, че политиците не могат да се разберат. Имам чувството, че в даден момент те просто ще накажат българските политици и няма да излязат да гласуват", смята той.

"Стана ясно, че "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" никога не са били за това България да има правителство и моделът да бъде променен. С всякакви червени линии явно те от самото начало са залагали на това хората на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във второто и третото ниво на властта да продължат да управляват и при едни нови избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново да са първа политическа сила, както дават вече социологическите агенции", каза заместник-председателят на ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".

Нападките към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че си прави предизборен пиар със срещите по третия мандат, Свиленски коментира така: "Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е си правеше пиар, защо тогава на този пиар дойдоха най-големите работодателски и синдикални организации, защо дойде целият туристически бранш и синдикатите на МВР? Не. Напротив, от всичките тези хора получихме подкрепа и казаха - това, което правите е правилно, жалко, че не го правят повече партии. Всички те бяха на едно мнение, че трябва да има актуализация на бюджета и че трябва да има правителство. Президентът на КТ "Подкрепа" беше гневен, че толкова време не може да се направи кабинет."

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3757 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.09.03 | 11:54

8
Избийте се вашта мама комунделска гнусна миризлива НЕКАДЪРНА да е.ба!

2021.09.02 | 21:19

7
Действащият министър-председател каза, че подкрепя проекта. Стефан Янев няма да кихне, без да е получил разрешение от румен радев. Нещата явно са координирани с Румен Радев, каза Калоян Методиев.(Бивш съветник на фигуранта)
Аман от БСП

2021.09.01 | 20:24

6
Комунистически интриги.

2021.09.01 | 20:13

5
Острахтесе, сфине вонящи червени МУТРИ

2021.09.01 | 19:56

4
Ние тука от фоpyма имаме въпрос относно пpедставлява ли проблем това, че нямаме политическа принадлежност и ако не защо сме под обш знаминател като политически екстремисти и това европейска правна рамка ли е?

2021.09.01 | 19:18

3
Не бе май%% ти да е%% плехар плешив всички теб трябва да те подкрепят с мизерните 12% от изборите.
Фиииуууу

2021.09.01 | 18:18

1
Ка цнахтеее
Мира

2021.09.01 | 18:29

2
Радев подкрепя или не всичко, само да вземе втори мандат! През трупове ще мине затова няма мерки и за ковид.

Добави коментар

Водещи новини