Александър Симов: Ако се появи партия на Кирил Петков и Асен Василев, трябва да отговори на въпроса кой я подкрепя

  • 03 септември 2021 08:25

  • 16298
  • 9
© БНТ

Не бързаме с връщането на мандата. Задържахме го достатъчно и протегнахме ръка за съгласие, но нашата покана не беше приета. Затова решихме, че задържането на мандата е безсмислено и ние ще го върнем на 7 септември, когато в Народното събрание трябва да се гледа актуализацията на бюджета. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Александър Симов.

Когато върнем мандата, президентът има право да удължи работата на парламента с ден-два, за да може да бъде приета актуализацията на бюджета. Актуализацията може да бъде приета в рамките на следващата седмица, отбеляза той.

Предстои ни една предизборна кампания, чиято основна тема ще бъде кой е виновен за стигането до нови избори. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да бъде обвинявана в това. Направихме всичко възможно България да има редовно правителство. Сега в 12 без 1 някой иска да приема закони. "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" иска да задържим мандата, за да се разгледат промени в Закона за съдебната власт. Ако наистина искат тези промени да бъдат приети, защо не ги внесоха по-рано? Правят това искане, за да имат какво да говорят на своите избиратели. Не приемам в тази кампания някой да трие мръсните си ръце в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше партията на здравия разум в тази кампания и търсеше съгласие, но срещнахме голяма доза партиен егоизъм, заяви Симов. 

След следващите избори няма нищо, което да не може да се случи, което се случи и сега. Смятам, че това са избори, които никой не искал. Повечето хора искаха управление, защото виждат проблемите, които се задават, посочи социалистът.

Нинова: Трите партии на протеста не искат редовен кабинет и стабилно управление

В отговор на въпрос ще станем ли свидетели на политически проект на служебните министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Александър Симов заяви: "Не мога да ви кажа, това трябва да кажат самите те. Право на всеки български гражданин е да създаде партия. Такава партия, ако се появи, трябва да отговори на въпроса кой я подкрепя и как си представя бъдещето развитие на България. Чухме как служебният премиер каза, че би подкрепил партия на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Когато попитаме президента подкрепя ли това, това в никакъв случай не е атака към Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Нормално е хората да си задават въпроси. И ще чакаме отговори. Нас не ни притеснява нищо, някои други политически сили би трябвало да са притеснени от появата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на като политически фактори. На този етап смятам, че президентът не би се ангажирал с подобни формации".

Политолог: Проектът на Кирил Петков и Асен Василев очевидно е в напреднала фаза

По думите му няма напрежение между левите избиратели и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Когато издигахме Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, не сме издигали някаква марионетка, той е горд президент. На тези избори Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще търси по-широка подкрепа и това е негово право, коментира Симов.

Следващото управление ще зависи от възстановяване на диалога и от това 2-3 партии да седнат и да се разберат за своите приоритети. Те трябва да си отговорят на въпроса искат ли да демонтират модела на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или ще оставим това управление непроменено, каза още Александър Симов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16298 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Ванила

2021.09.03 | 15:51

9
Вече е ясно, че всички в парламента се страхуват от един такъв проект. Вкючително и ДБ, които още от рано, рано тръгнаха да им се подмазват.

2021.09.03 | 11:52

8
По добре се запитай вас кой ви подкрепя?.

2021.09.03 | 10:04

7
За да направят партия, ще им трябват няколко милиона. Вероятно ще вземат малък кредит от ББР.
Не се сърдете

2021.09.03 | 09:34

6
Симов казва това което е одобрила Нинова.Нищо повече
Айде

2021.09.03 | 09:32

5
БСП бяха много слаба опозиция преди.Сега нямат специалисти за правителство и затова предложиха служебното.Останалите не искат. В момента икономиката върви по инерцията от ГЕРБ Единствената Заслуга на служебния министър е само че не пречи на работата и с глупави решения.
Симов, те регистрират ли партия

2021.09.03 | 08:47

1
Вие ОКОНЧАТЕЛНО ЗАЛЯЗВАТЕ, НАЛИ ГО РАЗБИРАШ С ПИПОНЕСТАТА СИ ГЛАВА

2021.09.03 | 09:22

4
То и сега са последна дупка на кавала.
Хихихи

2021.09.03 | 08:48

2
Тлъстите свине у БСП-то са се насрали от страх, че в следващия парламент няма да ги има повече.
Дано!!!

2021.09.03 | 09:13

3
Време е, а и демографски суверенът им го няма

Добави коментар

Водещи новини